Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колко конфликтни сте според зодията си?

20 септември 2023, 20:33 часа

Подредихме зодиакалните знаци в низходящ ред на конфликтност - от най-скандалните до сладурите, които винаги ще намерят компромис в разговора.

1.           Скорпион

По-добре е да не влизате в конфликт със Скорпионите. Но не защото са най-агресивните от зодиите. Скорпионите са отмъстителни и чувствителни към осъждане и критика.

2.           Лъв

Ако някой обиди или нападне Лъв или човек, на когото държи, той трябва да е готов да отмъсти решително. Лъвовете са защитници по природа: те не обичат да се чувстват застрашени или възпрепятствани.

3.           Телец

Телците са много упорити. Нямат навика да споделят за чувствата си, така че ще настояват до последно, че всичко е наред, дори ако изпитват силно негодувание или таят гняв.

4.           Овен

Овните са доста конфликтни. В своята упоритост те превъзхождат дори Телците, така че ще защитават своята гледна точка докрай, дори и в губеща позиция. Овните ще изострят конфликтите, без да правят нищо за разрешаването им.

Тези ЗОДИИ обожават скандалите

5.           Рак

Раците трудно влизат в спорове заради своята емоционалност. В същото време могат да възприемат това, което чуват адресирано до тях, по съвсем различен начин: веднага започват да оплакват и да се придържат към думите. Това, като правило, често води до конфликти.

6.           Стрелец

Стрелците са уникални хора, защото винаги са уверени, че са прави. Той няма да се държи агресивно в спор: по-скоро ще започне да търси най-точния аргумент, с който да може нежно да ви постави на мястото ви.

7.           Водолей

Водолеите са неконфликтни хора, освен ако не засягат неща, които са важни за тях. Когато са ядосани, те няма да крещят, а просто ще хвърлят пасивно-агресивен коментар към събеседника. Водолеите не обичат да спорят.

8.           Козирог

Козирогът не е лесен за ядосване, но ако човек успее да го направи, трябва да е подготвен за остри и язвителни спорове. Те вярват в правилата и логиката, така че когато спорите с тях, е по-добре да се обърнете към разумни аргументи.

Кои зодии правят най-големите скандали?

9.           Близнаци

Ще направят и невъзможното, за да избегнат споровете. Особено когато става дума за любими хора.

10.         Дева

Девите са съсредоточени върху запазването на мира: такъв пацифизъм е присъщ на природата на този земен знак. Те рядко са агресивни, предпочитат да слушат и да се опитват да разберат противника си.

11.         Риби

Рибите не са фенове на конфликтите. Освен това те са толкова чувствителни, че ще ги обземе депресия, ако бъдат обидени или наранени.

12.         Везни

Везните са най-безконфликтните от зодиака. Представителите на знака действат доста разумно и ограничават социалния си кръг само до онези хора, с които възможността за конфликт е нулева.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес