Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ще са най-щастливи на Коледа

14 декември 2022, 18:11 часа

Коледните празници са едни от най-светлите и дълго чакани. Всеки от нас се стреми да зарадва любимите си хора. Покупката на подаръци е сред най-приятните задължения. Не винаги обаче преливаме от любов по време на коледните празници. Често пъти се случва лоша новина да помрачи настроението ни и това пряко да рефлектира върху нас самите.

Време е да споделим с вас кои ще бъдат зодиите, които ще преливат от щастие по време на Коледа. Стискаме палци да сте сред тях.

Ето ги:

Везни

Везните са първата зодия, която ще се чувства изключително доволна и щастлива през последните дни на месец декември. Празниците за мъжете и жени Везни ще се превърнат в неспирно забавление. Не е изключено това да се дължи на рязко подобряване на финансите или пък откриването на подходящата половинка.

Какво да НЕ подарявате на всяка зодия за празниците

Скорпион

Скорпионите са втората зодия, чиято усмивка не ще слезе от лицето по време на Коледа и Бъдни вечер. Представителите на този знак ще се чувстват на седмото небе от щастие, защото малко преди празниците ще научат страхотна новина. Голям е шансът тя да бъде свързана с появата на бебе в семейството. Отделно от това зодията ще се чувства в добро настроение, заради постигнати високи резултати на работното си място.

Ако сте една от тези две зодии, бъдете сигурни, че останалите ви завиждат. Освен, че ще получите мечтаните подаръци, усмивките няма да слизат от лицата ви.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес