Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ще имат невероятна 2023-та година?

03 януари 2023, 23:00 часа

Новата година е вече тук! И докато някои я посрещат с притеснение след тежката 2022-ра, то за други тя идва с надежда за много хубави преживявания. От астрологическа гледна точка има три зодии, които ще се радват на много успехи и щастие. Вижте кои са зодиакалните знаци, за които следващите 12 месеца ще бъдат заредени с положителни емоции. 

Близнаци

Близнаци, за вас предишните две години бяха изпълнени с влагане на много ресурси и усилия. Сега е време да жънете успеха на своите вложения. Инвестиции, които сте направили ще ви донесат печалба в първата половина на годината. Съветваме ви да запазите част от приходите, а с другата половина да реализирате новите си идеи. Годината е благоприятна за нови бизнес начинания, които отлагате от доста време.

Зодията, която ще има най-много ПАРИ през Януари

Стрелец

Стрелци, за вас 2022-ра беше изпълнена с много пътешествия и приключения. Време за още от същото през тази година. Използвайте пътешествията, за да посетите свои близки приятели или да направите общи пътешествия с вашите близки хора. Планувайте пътуванията си умно от финансова гледна точка - купувайте самолетни билети на промоционални цени и използвайте различни предложения за лоялни програми, възстановяване на парични средства (кешбек) и следете за отстъпки при хотелско настаняване или апартаменти под наем. 

Астрологът назова най-щастливите знаци на Зодиака за 2023 г.

Риби

Скъпи Риби, в първите дни на годината вие вече мечтаете за това какви големи неща да направите в нея. Годината ще бъде благоприятна за промяна на работата. Може да се върнете към кариера в областта, която наистина ви е на сърце. Бяхте принудени да правите компромиси от кариерна гледна точка в последните 24 месеца, но вече имате желаната стабилност, за да се завърнете в професията, която ви дава крила. Това може да включва и местене в чужбина, но тази крачка не бива да ви плаши - звездите са благоприятни и за такива стъпки в житейски аспект. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес