Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ви е отредила съдбата според часа ви на раждане

24 септември 2024, 06:00 часа

Нумерологията е един от инструментите за самопознание и се занимава с влиянието на числата върху съдбата. Помага ни да научим повече за нашата личност, какви са силните и слабите ни страни, за да можем да повлияем на бъдещето. Както е важно на коя дата и година сте родени, така е важно и в колко часа, според нумеролозите.

Вижте още: Научете най-щастливия ден за всяка зодия, 23 - 29 септември 2024

Според принципите на нумерологията дори 1 минута решава бъдещето ви. За щастие, изчисляването на числото е много лесно и разкрива вашата съдба.

Как да изчислите личното си число?

Напишете в колко часа сте родени. Например, родени сте в 18:25 ч.

Съберете всички числа – 1+8+2+5 = 16

Събирайте числата, докато получите число от 1 до 9 – 1+6 = 7

След извършване на изчисленията по дадения пример става ясно, че човекът, роден в 18.25 часа, е нумерологично число 7.

Числата 11, 22 и 33 са прости числа и не се събират

Номер 1

Човек номер 1 има личността на лидер. Вашата изключителна харизма и лидерски умения ви правят обречени на успех. За съжаление, те също са мързеливи и са склонни да манипулират хората в своя полза.

Номер 2

Хората с номер 2 имат изключителна дарба за дипломация и могат да договорят всичко с всеки. Вашето положително отношение към света носи мир и хармония. Най-големият им недостатък е нерешителността и наивността.

Номер 3

Номер 3 има неспокойната душа на художник и глава, пълна с идеи. Те са изключително креативни и отворени към други хора и нови преживявания. Освен това са нетърпеливи и често имат промени в настроението.

Номер 4

Хората с номер 4 са основателни, практични, прагматични и трудолюбиви. Благодарение на своята находчивост и решителност, те могат да постигнат големи успехи. Те обаче не са добри в екипната работа и често съдят околните строго.

Номер 5

Число 5 обича свободата и не иска да има задължения. Те са много любопитни към света и имат способността да мислят логично и благодарение на това винаги ще подхождат към работата с голяма страст. За съжаление, те са невнимателни към другите.

Номер 6

Число 6 има дарбата на изцеление и свързва житейската си мисия с помощта на други хора. За тях семейството е от съществено значение и са готови на всякакви жертви за близките си. Понякога обаче са ревниви и свадливи.

Номер 7

Хората с числото 7 са изключително духовни и се ръководят от безпогрешната интуиция в живота. Те също така ценят интелектуалното развитие и знанията, поради което винаги трябва да следвате здравия разум в живота. Освен това песимистите предпочитат да почиват в самота.

Вижте още: Венера в Скорпион от 22 септември до 17 октомври 2024: Какво я очаква всяка зодия

Номер 8

Хората с числото осем имат работоспособност и са насочени към финансов успех. Те ценят лукса и обичат да се обграждат с елегантни неща. Понякога, когато са съсредоточени върху парите, те се държат цинично и пресметливо.

Номер 9

Номер 9 винаги се ръководи от идеали в живота и има душа на активист. Тяхната мисия в живота е да помагат на хората и да променят света към по-добро. Те винаги се държат безкористно, но понякога много се увличат.

Номер 11

Номер 11 има необикновени психически способности и е майстор на много неща. Те са изключително нежни и чувствителни, като в същото време имат силата да действат. За съжаление не винаги всеки ги разбира.

Номер 22

Числото 22 е предопределено за големи постижения. Изключителните умения за преговори, прагматичният подход към живота и отличната интуиция им позволяват да постигнат много. Въпреки това, те често правят живота труден за себе си, особено защото имат малко вяра в способностите си.

Номер 33

Номер 33 има изключителна дарба да помага на други хора, особено в духовен и емоционален аспект. Те са честни и отдадени на това, което правят. Често обаче привличат твърде много внимание върху себе си.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес