Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да се помирим според зодията: С Лъв няма смисъл да спорим, Скорпионът трудно изтрива от черния списък

17 август 2024, 14:15 часа

Всеки човек се сдобрява по свой начин. Всички хора имат различен характер, мироглед и енергия. Астролозите твърдят, че подходът към всяка зодия трябва да е специален.

Има знаци на зодиака със сложен характер, но не винаги е трудно да се намери общ език с тях и да се помирят с тях. Зависи от много фактори и ако ви е много трудно да общувате с някого, това не означава, че и най-малкият спор може да сложи край на връзката.

Вижте още: Пълнолуние на 19 август: Пълен обрат в живота на тези 3 зодии

Елемент Огън: Овен, Лъв, Стрелец

Хората трябва да се отнасят към огнените зодии изключително предпазливо, защото те могат да кажат твърде много в разгара на спора. Не си струва да влизате в големи битки с тях: по-добре е да им дадете възможност да говорят.

Овните имат много гореща уста с къс предпазител. Струва си да направите всичко възможно, за да не останат твърде дълго в състояние на гняв. Не ги обиждайте и не им отказвайте, ако ви предложат да се помирите.

Няма смисъл да спорите с Лъвовете. Или признайте победата си, или ще бъдете принудени да го направите. Лъвовете са упорити хора, които дори под заплахата с оръжие не признават вината си.

Сключването на мир със Стрелец е изненадващо лесно. Те са хора, общуването с които не изисква никакви усилия. Просто кажете „Съжалявам“. Въпреки това не трябва да се обиждат дълго време, защото не обичат да общуват с чувствителни и потайни хора.

Земен елемент: Телец, Дева, Козирог

Земните знаци мразят дългите спорове. Те са много изтощителни и тревожни. Ако искате да се помирите с представителите на елемента Земя, трябва да направите компромис, да покажете своята оптимистична нагласа.

Телецът е един от най-отмъстителните знаци на зодиака. Те със сигурност никога няма да забравят как не сте ги поканили на купон или сте им казали нещо грубо преди няколко години. Сключването на мир с тях е просто: просто признайте вината си.

Девите много лесно прощават на хората, които искат прошка. Лесно дават втори шанс. Но ако грешката се повтори, печеленето на тяхната прошка става много по-трудно.

Козирогът много трудно прощава на хората, така че е по-добре да не му се сърдите. Лесно ще ви кажат, че ви е простено, но дълбоко в себе си ще смятат, че не може да ви се вярва. Те се ръководят от предпазливост и предвидливост, така че нарушителят ще трябва да се бори дълго време, за да получи прошка.

Елемент на въздуха: Близнаци, Везни, Водолей

„Въздушните“ хора прощават най-лесно. Те могат или не могат да ви разберат, но това няма да има отношение към присъдата. Повечето от тях са мили хора, които просто нямат време или желание да се сърдят на някого.

Близнаците прощават по-лесно от всеки друг. Понякога ще им отнеме известно време, за да ви простят, но все пак е лесно да направите първата крачка към тях.

Вижте още: В края на лятото удрят джакпота: Три зодии ще "плуват" в пари

Везните обичат да се ядосват. Преструват се, че ги безпокоите до дъното, но в действителност са мили и нежни хора. Не си струва да се опитвате да се помирите с тях веднага, а след известно време, когато гневът изчезне.

Водолеят няма време да се обижда. Правят си изводи, както се казва. За да спечелите тяхната прошка, не е достатъчно просто да кажете „Съжалявам“. Трябва да започнеш да се държиш по различен начин. Ако започнете по стария начин, те могат напълно да ви премахнат от живота.

Воден елемент: Рак, Скорпион, Риби

Най-трудно се помирявате с водните знаци. Те са не само отмъстителни по същия начин като земните знаци, но и страстни като представители на елемента Огън.

Скорпионите са най-големите отмъстители сред знаците. Ако не поискате прошка веднага, ще ви вкарат в черен списък, от който ще бъде почти невъзможно да излезете.

Раците са тези, на които трябва да им се прощава всичко и винаги или никога и за нищо. Самите те забравят всичко лошо, сякаш никога не се е случвало.

За да се помирите с тях, трябва да спрете да ги ядосвате.

Рибите прощават лесно, но въпреки че няма да го признаят, ще помнят кавгата ви завинаги.

Поискайте прошка веднага, за да не ги тревожите.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес