Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големият Таро хороскоп за месец ОКТОМВРИ 2024

29 септември 2024, 11:50 часа

Научете какво ви очаква този октомври, според зодията.

Овен

Този месец Рицарят на чашите носи послания за романтика и креативност по вашия начин, Овен. Прегърнете възможностите за любов и артистична изява. Останете отворени за нови преживявания и оставете интуицията си да ви води.

Телец

Телец, Седемте пентакли предполага време за размисъл и оценка. Направете равносметка на напредъка си и помислете къде искате да инвестирате времето и енергията си. Търпението и постоянството ще доведат до дългосрочен успех.

Вижте още: Турски астролог: За тези 3 зодии октомври месец е КАРМИЧЕН

Близнаци

Императрицата ви дарява с присъствието си, Близнаци, предвещавайки период на изобилие и подхранваща енергия. Прегърнете творческата си страна и се фокусирайте върху грижата за себе си. Доверете се, че Вселената заговорничи във ваша полза.

Рак

Рак, Десетте чаши обещава хармония и удовлетворение във вашите взаимоотношения. Отделете време да отпразнувате любимите си хора и ценете връзките, които споделяте. Доверете се на силата на любовта да донесе радост в живота ви.

Лъв

С Пажа на мечовете до теб, Лео, ти си насърчен да говориш истината си и да преследваш интелектуални начинания. Останете любопитни и прегърнете нови идеи. Вашият остър ум и силен интелект ще ви доведат до успех.

Дева

Дева, Четворката жезли показва време на празнуване и стабилност. Прегърнете радостните моменти в живота си и се гордейте с постиженията си. Създайте здрава основа за бъдещи начинания.

Везни

Върховната жрица ти нашепва тайни на интуицията и вътрешната мъдрост, Везни. Доверете се на инстинктите си и изследвайте дълбините на подсъзнанието си. Обърнете внимание на вашите мечти и скрити желания.

Вижте още: 2-ри октомври: Най-мистичният ден в годината носи финансов възход за тези зодии

Скорпион

Скорпион, Асото на чашите, предвещава ново начало в сърдечните въпроси. Отворете сърцето си за любов и емоционална реализация. Позволете си да бъдете уязвими и изпитайте дълбините на истинската връзка.

Стрелец

С Рицаря на мечовете, който води пътя, Стрелец, вие сте готови за бързи действия и решителни решения. Доверете се на инстинктите си и преследвайте целите си със страст и решителност. Грабнете момента и прегърнете промяната.

Козирог

Десетката пентакли носи стабилност и сигурност в живота ви, Козирог. Фокусирайте се върху дългосрочни инвестиции и изграждане на солидна основа за бъдещето. Прегърнете изобилието и просперитета с благодарност.

Водолей

Водолей, звездата грее ярко върху вас, предлагайки надежда и вдъхновение. Доверете се на плана на Вселената за вас и следвайте мечтите си с непоклатима вяра. Прегърнете своя уникален път и оставете светлината ви да свети.

Риби

Кралят на чашите ви дарява емоционален баланс и състрадание, Риби. Доверете се на интуицията си и търсете хармония в отношенията си. Водете с емпатия и разбиране и ще намерите удовлетворение.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес