Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 29 септември 2024 г.

28 септември 2024, 17:07 часа

На 29 септември 2024 г. една зодиите е добре да потърси нещо нова за себе си. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за неделя.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

Тази неделя потърсете нещо ново за себе си. Дали ще е нова напитка или храна, или пък нов човек и преживяване - Вие решавате според нуждите си.

Дневен хороскоп за Телец

Тази неделя природата ще Ви даде това, от което толкова много имате нужда - подреждане на мислите и успокоение. Излезте, разходете се, почувствайте!

Още: Кои 2 зодии ще бъдат галеници на съдбата през ОКТОМВРИ

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази неделя не се състезавайте с никого освен със себе си. Потърсете най-мъдрата и спокойна част от себе си и й дайте предимство. 

Дневен хороскоп за Рак

Тази неделя не се спирайте пред невъзможните неща, които Ви плашат, че са много трудни. Когато ги приближите ще видите, че са напълно постижими. 

Още: Любовен вихър ще отнесе тези 3 зодии през октомври

Дневен хороскоп за Лъв

Тази неделя е добре да ограничите желанието си да изпъкнете на всяка цена. Вие сте толкова блестящи, че дори и нищо да не правите - винаги сте на преден план. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

Тази неделя не се надявайте на добронамереността на другите. Ако много искате нещо да Ви се случи - предприемете първите крачки и действия. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази неделя ви очакват много щастливи мигове. Колкото минути прекарате на слънце, толкова щастие ще съберете в душата и сърцето си. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Кои 3 зодии ще станат богати през ОКТОМВИ?

Тази неделя ще може да се насладите на щастие и хармония, стига да не започнете да анализирате защо Ви се случват. Просто се отпуснете и насладете на случващото се.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази неделя е добре да вземете предвид мнението на по-разбиращи от вас в сфера, в която искате да навлезете. Чуждият опит е безценен. 

Дневен хороскоп за Козирог

Още: През октомври: За кои зодии ще ври и кипи?

Тази неделя оставете на другите да Ви радват и забавляват. Макар да не сте свикнали с тази роля, ще се учудите колко ще Ви хареса. 

Дневен хороскоп за Водолей

Тази неделя е подходящ ден за нови знания. Ако имате бизнес потърсете нови и иновативни начини да бъдете по-близо до хората и да представите идеите си.

Дневен хороскоп за Риби

Тази неделя всяка нова идея, която Ви споходи ще бъде истинска златна мина. Запишете я подробно, развийте я и започнете да я прилагате. Очаква Ви успех!

Още: Турски астролог: За тези 3 зодии октомври месец е КАРМИЧЕН

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес