Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 29 октомври 2024 г.

28 октомври 2024, 20:05 часа

На 29 октомври и 2024 г. една от зодиите ще може да сбъдне мечтата си. Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за вторник.

Още: Месечен хороскоп за ноември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Този вторник е моментът някой да разбере какво съкровище сте. Изтласкайте добродетелите си на преден план и това със сигурност ще се случи.

Още: Седмичен хороскоп за 28 октомври - 3 ноември 2024 г.

Дневен хороскоп за Телец

Приятелството е страхотно нещо, но приятелите могат да бъдат толкова уморителни понякога... Днес ще трябва да се скриете от някои от тях.

Още: Дамоклев меч ще виси над главите на тези зодии в днешния ден

Дневен хороскоп за Близнаци

Този вторник може да се наложи да направите нещо, което просто мразите да правите. Има и такива дни, в следващите внимавайте какви молби за помощ приемате.

Дневен хороскоп за Рак

Този вторник ще се справите толкова добре с делата си, че ще съжалявате, че приключват. Доброто настроение в чест на изпълнена задача обаче няма да ви изостави.

Още: Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2025 година

Дневен хороскоп за Лъв

Този вторник се опитайте по всякакъв начин да потиснете желанието да се оплаквате от каквото и да било. В противен случай определено ще се намери някой, който с готовност ще ви обясни, че всичко е по ваша вина. 

Дневен хороскоп за Дева

Този вторник може да изпаднете в егоцентризъм. Липсата на уважение към мнението на другите хора само ще доведе до отношение с предразсъдъци към вас. Не си го причинявайте.

Още: Зимното часово време се отразява най-зле на тези 4 зодии

Дневен хороскоп за Везни

Този вторник това, което се случва трябва да бъде подложено на внимателен анализ. Ще разберете много от това, което трябва да знаете, просто като седите тихо и мислите.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този вторник, ако имате желание, ще имате и възможност, и сила. Ще ви се наложи спешно да си пожелаете нещо – не оставяйте такъв ден да пропилее, когато сте практически всемогъщи.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този вторник преди да отговорите на зададените въпроси, внимателно ги анализирайте за някакъв скрит смисъл. В противен случай рискувате да се окажете в глупава ситуация.

Дневен хороскоп за Козирог

Този вторник е ден, в който ще научите много тайни, но само ако се доверите на интуицията си. По този начин ще научите и интересни открития. Новата информация може да преобърне живота ви. Използвайте я разумно и умело.

Дневен хороскоп за Водолей

Този вторник бъдете внимателни с емоциите и чувствата, които изпитвате. Точно сега не е моментът да им давате изява. Избягвайте сериозни разговори с близки и приятели. Рискувате да се случи конфликт.

Дневен хороскоп за Риби

Този вторник бъдете по-смели в мечти и действията си. Няма кой друг освен Вас да направите, това което желаете. Заемете се!

Още: Смяната на времето обещава дъжд от пари за тези 3 зодии

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес