Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 28 октомври 2024 г.

27 октомври 2024, 17:30 часа

На 28 октомври и 2024 г. една от зодиите ще бъде изложена на опасност. Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за понеделник.

Още: Месечен хороскоп за ноември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Този понеделник може да сте изложени на опасност отвън. Ако не се чувствате готови да се срещнете с нея, затворете всички прозорци и врати и прекарайте деня у дома.. 

Още: Седмичен хороскоп за 28 октомври - 3 ноември 2024 г.

Дневен хороскоп за Телец

Този понеделник ще се почувствате най-добре, когато сте напълно потопени в нещо. Ако не сте фен на дългите водни процедури, тогава това ще бъде книга или приключение - по ваш избор.

Още: Дамоклев меч ще виси над главите на тези зодии в днешния ден

Дневен хороскоп за Близнаци

Този понеделник най-важното е да разберете какво всъщност Ви трябва. Тогава ще Ви бъде много по-лесно. Днес ще имате шанс, който не бива да пропускате.

Дневен хороскоп за Рак

Този понеделник ще бъде невъзможно да ви засрамят. Можете лесно да намерите достоен отговор на всичко. Във Ваша полза ще е да ви задават повече въпроси.

Още: Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2025 година

Дневен хороскоп за Лъв

Този понеделник ще имате изключителен късмет в любовта, което автоматично следва, че днес е по-добре да не играете карти. Или избирайте.

Дневен хороскоп за Дева

Този понеделник ще бъдете като че ли изключени от веригата на събитията. Това, което се случва, няма да ви засегне. Отредена ви е само съзерцателна роля.

Още: Зимното часово време се отразява най-зле на тези 4 зодии

Дневен хороскоп за Везни

Този понеделник степента на вашия късмет до голяма степен ще зависи от това кой ще бъде до вас. Избирайте партньорите си възможно най-внимателно, ако не се получи, по-добре останете сами.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този понеделник е добре да спрете, преди да пресечете която и да е линия. Сега правилата и тяхното спазване ще са от изключително значение.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този понеделник може да си направят глупави и много обидни шеги с вас. Не се ядосвайте, точно това се очаква от вас. По-добре е да се преструвате, че не сте забелязали нищо.

Дневен хороскоп за Козирог

Този понеделник имате планове? Забравете за тях. Днес ще ви кажат тайно нещо, което напълно ще промени деня ви, а може би дори и живота ви.

Дневен хороскоп за Водолей

Този понеделник е денят, в който можете да направите всичко, което пожелаете. Най-безвредният вариант може би е да пренаредите мебелите в апартамента.

Дневен хороскоп за Риби

Този понеделник бъдете последователни и внимателни. Някой може да Ви подлее вода, но пък Вие сте толкова добри плувци.

Още: Смяната на времето обещава дъжд от пари за тези 3 зодии

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес