Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 28 август 2024 г.

27 август 2024, 20:05 часа

На 28 август 2024 г. една зодиите ще има възможност за реализирането на сериозен проект. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за сряда.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Тази сряда не се отдавайте на съжаления. Миналото не може да бъде поправено, но имате големи шансове да откриете своето щастие в бъдещето. 

Дневен хороскоп за Телец

Тази сряда усмивката Ви ще очарова мнозина, но това ще е само за кратко. Направете така че постиженията, с които ви запомнят да са по-стойностни. 

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 26 август - 1 септември 2024

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази сряда не прекалявайте с изискванията към Съдбата. От нейна страна ще има благосклонност, но не забравяйте, че тя не е безгранична. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Кои зодии са истински вълци в овча кожа?

Тази сряда потърсете утеха в добре познати неща. Търсенето на нещо ново само ще изтощи силите и ще загуби времето Ви.

Дневен хороскоп за Лъв

Тази сряда ще получите сериозно признание. Това е знак, че трябва да се замислите над по-сериозни проекти, с които смело да се заемете. 

Дневен хороскоп за Дева

Тази сряда ще получите много поздравления. Ще бъдете приятно изненадани колко много хора ще се сетят да Ви поздравят от сърце и душа. 

Дневен хороскоп за Везни

Това е ден, изпълнен с много силна енергия. Ще станете свидетели на пробуждането на природните сили, благоприятстващи съзиданието! 

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази сряда от помощ ще са положителните отношения между хората - сега може да окажете и очаквате подкрепа от съмишленици и приятели.

Още: Ето за какво трябва да внимавате през СЕПТЕМВРИ 2024 според зодията

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази сряда е момент за активни действия. Смело се захващайте с нови дела и големи проекти. Мислете широко и дългосрочно.

Дневен хороскоп за Козирог

Тази сряда е подходящ ден за промени във външния вид. Сега смело може да експериментирате с прическата. Новата прическа ще ви даде допълнителна енергия..

Дневен хороскоп за Водолей

Тази сряда е добре да не бъдете чак толкова жестоки съдници, особено ако става въпрос за близък човек. Замислете за своите минали и бъдещи действия. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази сряда запомнете сънищата си. През този ден те ще отразяват същинското състояние на вашата сексуална енергия и ще ви дадат ценна информация.

Още: Танталови мъки очакват тези зодии във вторник!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес