Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 27 септември 2024 г.

26 септември 2024, 20:05 часа

На 27 септември 2024 г. една зодиите е добре да направи първата крачка към реализирането на своите планове. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

Този петък отдайте предпочитание на своята собствена компания. Сега не е моментът за събирания на непознати места и с непознати хора.

Дневен хороскоп за Телец

Този петък се вслушайте в мислите си. Те имат много какво да Ви кажат. Изберете тишината пред многото приказки на другите. Пазете се от обещания.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък е ден, в който да останете насаме със себе си.  Вашата личност има нужда от спокойствие. Интуицията Ви ще е безпогрешна по важни въпроси.

Дневен хороскоп за Рак

Този петък не очаквайте овации от страна на другите. Те имат своите мисли, в които са се потопили и време, за да им обърнат внимание. Направете същото. 

Още: 4 зодии, които често се събират с бившите си

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък ще имате нужда от промяна. Не търсете съмишленици в тази дейност. Каквото имате нужда да направите - направете го сами!

Дневен хороскоп за Дева

Този петък ще трябва да разчитате само на своите собствени сили. Никой не е длъжен да откликне веднага за начинанията Ви и така ще е по-добре за Вас. 

Дневен хороскоп за Везни

Този петък денят е подходящ за смели експерименти с прическата. Сега може да се решите на нещо по-екстравагантно и различно, което да Ви накара да се почувствате по нов начин.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък ще разполагате с много сила. Направете така, че да насочите действията към съзидателни дейности. Мислете дългосрочно и за доброто на себе си и близките ви.  

Още: Кои зодии имат рентгенови очи - виждат абсолютно всичко!

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък е добре да начертаете план за възобновяването на някои от Вашите контакти. Направете нещата плавно, за да няма прекалено учудени. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък някои от сънищата Ви може да Ви стреснат. Не се плашете от тях, но помислете върху това, което сте видели. Нищо лошо не Ви очаква. 

Още: Без падаща звезда: 4 зодии ще могат да сбъднат свое желание днес

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък е добре да се заловите за Вашите собствени лични амбиции. Потопете се в тях и потърсете най-добрия начин за реализирането им.

Дневен хороскоп за Риби

Този петък не си правете планове или бъдете готови те да се променят в последния момент. Всичко, което се случва е за добро - не го забравяйте.

Още: Какво ще донесе 2025 г., годината на Зелената горска змия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес