Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 26 септември 2024 г.

25 септември 2024, 20:00 часа

На 26 септември 2024 г. една зодиите ще има шанс да навакса сериозно с работата. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

Този четвъртък не се товарете с повече от една диня под мишница. Ще може да покажете способностите си като свършите и само една задача, но блестящо.

Дневен хороскоп за Телец

Този четвъртък не чукайте на врата, която виждате, че е затворена. Проявете търпение и изчакайте сами да Ви поканят. Няма да се наложи да стоите дълго пред нея.

Още: Тези зодии са истинска мистериия - можете ли да ги познаете?

Дневен хороскоп за Близнаци

Този четвъртък не оставяйте важен въпрос без отговор. Това важи особено в случай, че е зададен от близък човек. Помислете добре и върху отговора. 

Дневен хороскоп за Рак

Този четвъртък ще бъдете посрещнати топло на ново място. Някой ще направи всичко по силите си, за за Ви зарадва. Оценете жеста и усилията.

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 23-29 септември 2024

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък не се плашете от сънищата си. Ако са хубави - очаквайте нещо добро, ако са лоши - просто не им обръщайте внимание и ги забравете.

Дневен хороскоп за Дева

Този четвъртък ще може да направите много повече неща, освен ако не Ви домързи. Не си поставяйте рамки, имате шанс да напреднете повече и да си осигурите близкото бъдеще.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 23-29 септември 2024

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък помислете добре в каква светлина искате да се представите. Ролята на жертва е удобна, но за много кратко време. Помислете за нещо друго. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този четвъртък ще разполагате с много сила. Направете така, че да насочите действията към съзидателни дейности. Мислете дългосрочно и за доброто на себе си и близките ви.  

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 23-29 септември 2024

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък е моментът да мислите глобално и да действате с размах. Времето е подходящо за влагане на сили в дългосрочни проекти.  

Дневен хороскоп за Козирог

Този четвъртък подходящ ден за общуване и установяване на полезни контакти. Преговорите ще са успешни и с дълготраен положителен резултат. 

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 23-29 септември 2024

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък е ден, в който ще получите още малко време за довършването на трудна задача, която все отлагате. Това не означава да отложите изпълнението й за неопределен период от време.

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък е подходящ ден за промени във външния вид. Сега смело може да експериментирате с прическата. Новата прическа ще ви даде допълнителна енергия.

Още: 4 зодии, които живеят в настоящето

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес