Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 25 август 2024 г.

24 август 2024, 18:30 часа

На 25 август 2024 г. една зодиите ще трябва да направи сериозна промяна в живота си. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за неделя.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Тази неделя не тропайте на врата, която не Ви отварят. Време е да приемете някои реалности и да продължите живота си по нов начин. 

Дневен хороскоп за Телец

Тази неделя, каквото и да правите - правете го спокойно. Всичко прибързано сега ще е във ваш ущърб. Същото се отнася и за взетите решения. 

Още: Козирогът ли е най-мразеният зодиакален знак?

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази неделя бъдете внимателни в общуването и най-вече в кореспонденцията си. Рискувате да допуснете досадна грешка, която да Ви донесе главоболия.

Дневен хороскоп за Рак

Тази неделя не бързайте да изразявате мнение, особено ако е отрицателно. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. Сложете дежурна усмивка на лицето си!

Още: Жените от тези зодии са най-добрите в леглото!

Дневен хороскоп за Лъв

Тази неделя може да Ви обземе носталгия по миналото. Дали това е добре за Вас? Съдбата Ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши.

Дневен хороскоп за Дева

Тази неделя не се успивайте прекалено. Насрочете си среща с приятели. Най-добре отидете на разходка в планината и прекарайте времето в приятни разговори.

Още: Жените от тези зодии имат най-красивите устни

Дневен хороскоп за Везни

Тази неделя не ставайте рано. Изключете телефона, дръпнете завесите и си осигурете онова сънно блаженство, което толкова много ви липсва.

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази неделя е ден за свобода. Вашите импровизации ще ви отдалечат рутината и впечатлят мнозина, които отдавна искате в компанията си.

Още: Кои зодии ще трябва да преодоляват съботния препятствия?

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази неделя си заслужава да почерпите от чуждия опит и да се вслушате в мнението на другите. Истината е, че то ще ви бъде от полза, повече отколкото можете да предположите.

Дневен хороскоп за Козирог

Тази неделя не проявявайте егоизъм. Потънали сте в своите мисли, а около Вас ситуацията е динамична. Огледайте се около себе си. Вечерта ще си изкарате страхотно.

Дневен хороскоп за Водолей

Още: Ретрогардният Меркурий ще "радва" 3 зодии чак до края на август

Тази неделя е много важно да прецените кои от отговорностите Ви са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно, но и другите чакат своят ред.

Дневен хороскоп за Риби

Тази неделя ще си възвърнете вярата в собствените сили. Не се колебайте да се разделите с това, което ви бави и задържа на едно място по пътя Ви напред. 

Още: Какво трябва да знаете, преди да се започнете да излизате с жена Рак?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес