Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 2 октомври 2024 г.

01 октомври 2024, 20:00 часа

На 2 октомври и 2024 г. една зодиите задължително трябва да си направи подарък. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за сряда.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

Тази сряда не бързайте за никъде. Сега е момент, в който да оставите нещата да се случват. Ролята на наблюдател не е никак за подценяване.

Дневен хороскоп за Телец

Тази сряда останете на нивото, на което се намирате. Бъдете сигурни, че това е най-добрата позиция в момента за Вас. 

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази сряда не пестете думите, за да покажете на някого, че така повече не може. Бъдете по-убедителни, ако се налага да се измъкнете от манипулация.

Дневен хороскоп за Рак

Тази сряда най-добре е да се въздържате от посещения на шумни и пренаселени места. Предпочетете спокойствието на дома пред купоните. Търсете тишината и уединението.

Още: Любовен вихър ще отнесе тези 3 зодии през октомври

Дневен хороскоп за Лъв

Тази сряда не слушайте чужди съвети и да не се водят по чуждите желания. Вероятността някой да използва работоспособността Ви за свои цели е голяма, а вие няма да получите достатъчно възнаграждение.

Дневен хороскоп за Дева

Още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

Тази сряда е ден, в който да мислите за себе си. Не правете компромиси със желанията си. Това би попречило да реализирате мечтите си. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази сряда опитите Ви да останете невидими може да изглеждат смешни. Криенето е присъщо само на страхливите хора, а Вие не сте такива? 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Кои 3 зодии ще станат богати през ОКТОМВИ?

Тази сряда дайте повече от себе си. Нека отсрещната страна се радва. Вложеното днес ще бъде многократно възнаградено - не се съмнявайте в това.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази сряда слушайте интуицията си и не се съмнявайте в намеренията си. В противен случай може да объркате посоката на живота си за следващите 18 години.

Дневен хороскоп за Козирог

Още: През октомври: За кои зодии ще ври и кипи?

Тази сряда е подходящ момент да се целите към повишаване на заплатата и да вземете заслужен отпуск. Набележете дестинация, на която не сте били.

Дневен хороскоп за Водолей

Тази сряда всичко ново може да Ви се струва безсмислено и плашещо. Това не е така, направете усилие да вникнете в дълбочина във въпроса. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази сряда не оставайте без подарък. Сега е важно да се почувствате специални. Вие най-добре знаете какво ще Ви достави най-голямо удоволствие. 

Новолуние на 2 октомври 2024 г.: Съвети за всяка зодия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес