Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 16 октомври 2023 г.

15 октомври 2023, 17:18 часа

На 16 октомври една от зодиите зодиите ще забогатее. Дали другите ще имат този или подобен късмет вижте в дневния хороскоп за понеделник.

Овен

Днес се пазете се гениални идеи, особено ако са чужди. Имате достатъчно умствен багаж собствено производство, за да прибягвате до друг.

Още: Кои зодии ще се почувстват все едно "чавка им е изпила мозъка" до края на месеца?

Телец

Повдигнете булото, което разделя вашия вътрешен свят от тези около вас. Това ще ви помогне да разберете и да бъдете разбрани.

Близнаци

Днес ще имате доста напрегнат ден във всички отношения. Трябва психологически да се подготвите за това, като мобилизирате цялото си безразличие. 

Още: Слушайте ги: Кои зодии имат дума с теглото на злато?

Рак

Днес ще трябва да положите много усилия, за да сте сигурни, че всички се забавляват. Ако някой е тъжен - погрижете се за настроението му. 

Лъв

Днес е ваш ред да играете по нечии нерви. Дали ще се възползвате от възможността зависи от вас, но изкушението ще е голямо.

Още: Без думи: 4 зодии могат да Ви прочетат като отворена книга!

Дева

Днес победата трябва да бъде във вашите ръце, просто не може да отиде при никой друг. Въпреки това, бъдете готови да спрете навреме, може да пропуснете пиедестала.

Везни

Днес трябва да действате изключително в собствените си интереси. Не само защото понякога трябва да се погрижите за себе си, но никой няма да има нужда от вашата помощ. 

Още: Според кои зодии 2х2 е равно на 5 - винаги имат едно на ум!

Скорпион

Днес се опитайте по всякакъв начин да потиснете желанието да се оплаквате от каквото и да било. В противен случай определено ще се намери някой, който с готовност ще ви обясни, че всичко е по ваша вина. 

Стрелец

Трудно ще прекарате днешния ден спокойно. Ще получите най-голямо удоволствие от общуването с деца или весели хора.

Още: Идващото Новолуние ще донесе невероятно Щастие за 4 зодии

Козирог

Ако ви измъчва чувство на неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се отървете от него. Просто не се опитвайте да го правите по прекалено драстичен начин.

Водолей

Последното нещо, от което се нуждаете днес, са мелодраматични настроения. Не се поддавайте на провокации, дори с риск да ви нарекат циник.

Още: Кои професии ще направят богати различните зодии?

Риби

Днес имате реален шанс да забогатеете. Независимо дали става въпрос за опит или пари - не пропускайте възможността да получите повече от обикновено.

5 зодии, които постоянно се чудят дали са влюбени

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес