Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 1 септември 2024 г.

31 август 2024, 18:09 часа

На 1 септември 2024 г. една зодиите ще изненада останалите. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за неделя.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Тази неделя се осмелете да заявите за чувствата си. Дори да останат неразбрани ще усетите лекотата, към която толкова дълго се стремяхте.

Дневен хороскоп за Телец

Тази неделя не се колебайте да поемете на път. Посетете непознати места, които да Ви разкажат невероятни истории и да Ви запознаят със своите герои. 

Още: Ето кой ще е най-важният ден за вас през септември 2024 според зодията

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази неделя потребността Ви от любов ще е по-голяма от обикновено. На любимият човек няма да му е лесно, ще трябва да се реванширате. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Зодиите, които са истински зелени флагове във връзките си

Тази неделя е ден, в който да помислите за приоритетите си. Парите са важни, но не и в случаите, в които не Ви остава време да ги вложите за своите удоволствия.

Дневен хороскоп за Лъв

Тази неделя изненадайте другите и бъдете спокойни и търпеливи. В края на вечерта ще може да се насладите на плодовете на своите усилия. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Зодиите, които са известни със своя супер страстен любовен живот

Тази неделя оставете на другите да Ви водят. Не бързайте да отказвате предложение за кратко пътуване. Може да преживеете интересни емоции. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази неделя усмивката Ви ще привлече някой, когото отдавна искате до себе си. Помислете дали сте готови да му дадете повече от себе си. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Малко или не - петъчните пари ще зарадват тези 4 зодии!

Тази неделя Вашите надежди за дадена кауза може да бъдат попарени. Това не означава, че трябва да се откажете - просто изчакайте по-добър момент. 

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази неделя може да Ви се стори, че ще сте пропуснали някои моменти, но истината е, че все още може да наваксате. Логично - ще трябва да положите сериозни усилия. 

Дневен хороскоп за Козирог

Тази неделя не се захващайте с идеи, които са трудни за реализиране, особено ако не ги познавате добре. Дайте си още време преди активния работен процес да започне. 

Дневен хороскоп за Водолей

Тази неделя няма да имате търпение да се върнете към рутината. Все пак е много възможно след известно време да ви липсва разнообразието. Помислете.

Дневен хороскоп за Риби

Тази неделя оставете другите да Ви поглезят, след като изразите желанията си. Имате право на изпълнението на всяка една от прищевките Ви. 

Още: Тези зодии са създадени, за да срещнат сродните си души

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес