Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 1 октомври 2024 г.

30 септември 2024, 20:05 часа

На 1 октомври и 2024 г. една зодиите не трябва да прави компромиси със желанията си. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за вторник.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

Този вторник е ден, в който да направите равносметка какво сте постигнали и до къде сте се придвижили в напредъка си. Бъдете честни със себе си. 

Дневен хороскоп за Телец

Този вторник няма да Ви е лесно да отказвате на другите, но в един момент може да се наложи. В противен случай ще изостанете със собствените си задачи.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този вторник прибегнете до нетрадиционни начини за справяне с по-сложни ситуации. Хем ще Ви е по-интересно, хем ще постигнете повече ефект. 

Дневен хороскоп за Рак

Този вторник някой ще ви даде шанс. Това ще е много мила и жертвена постъпка от отсрещната страна. Оценете и се реванширайте в скоро време. 

Още: Любовен вихър ще отнесе тези 3 зодии през октомври

Дневен хороскоп за Лъв

Този вторник отблъснете опити да бъдете въвлечени в нечия чужда работа. Нека всеки си носи отговорността за задачите, както вие го правите за своите. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

Този вторник някой ще се опита да Ви лиши от Ваша заслуга. Това с право ще Ви разстрои, но не позволявайте да се радват на тъгата Ви. 

Дневен хороскоп за Везни

Този вторник Вашето искрено отношение и загриженост ще трогнат някого. Помислете дали бихте могли дълго време да давате толкова от себе си. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Кои 3 зодии ще станат богати през ОКТОМВИ?

Този вторник рискувате да попаднете в плен на фалшив образ. Имайте поне едно наум към някого, който изключително много ви е впечатлил. 

Дневен хороскоп за Стрелец

Този вторник връщането към миналото няма да Ви направи добра услуга. Оставането в него само ще Ви забави в реализирането на важно начинание.

Дневен хороскоп за Козирог

Още: През октомври: За кои зодии ще ври и кипи?

Този вторник установете ясни правила в общуването с колега. Ако отношенията стават твърде приятелски, нека са такива, но само извън офиса. 

Дневен хороскоп за Водолей

Този вторник Ви предстои началото на ново занимание. Не бързайте да се отчайвате, ако имате затруднения. Това е напълно нормално за всеки нов процес.  

Дневен хороскоп за Риби

Този вторник бъдете по-напористи и инициативни, особено за дейности, свързани с Ваши лични амбиции. Никой няма да бори за Вас, както Вие може да го направите. 

Новолуние на 2 октомври 2024 г.: Съвети за всяка зодия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес