Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бъдете внимателни на 7 юли 2024 - Негативната енергия ще завладее живота ви

06 юли 2024, 13:30 часа

Бъдете внимателни на 7 юли 2024, защото в небето ще се случи нещо, което напълно ще завладее живота ви. Ако предпочитате да избегнете това, трябва да сте бдителни. Вижте сами за какво става дума.

Седмичната астрологична прогноза за изминалата вече седмица ясно показва, че периодът ще завърши с тревожно явление, което ще окаже огромно влияние върху нас. И затова Вселената ни изпраща предупреждение. Бъдете внимателни на 7 юли 2024, ако не искате негативната енергия да завладее живота ви.

Какво ще се случи на 7 юли 2024?

Още: Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения

На 7 юли в небето ще има съвпад на Луната и Меркурий. Така нашият естествен спътник ще засили въздействието на тази планета и ще я накара да ни изпраща много по-силни вибрации. И за съжаление те обикновено не са положителни.

Меркурий е планета, която ни изпраща предимно отрицателна енергия. Освен това може да ни накара да се чувстваме неудобно в собствената си кожа. Какво точно ще се случи и как можете да се предпазите от това?

Луната в съвпад с Меркурий ще изпрати отрицателна енергия

Още: 5 знака, че съдбата ви е отредила щастие, но във втория брак

Когато Меркурий се свърже с Луната, никой няма да може да се скрие от негативната енергия, която тази планета ще започне да ни изпраща. Не е изключено да се почувствате по-зле физически и психически. Ще се комплексирате и ще се оплаквате от всичко. Единственият вариант е да блокираме тази негативна енергия.

За да не се поддадем на негативното влияние на Меркурий, трябва да се погрижите за подходящия климат у дома. Също така си струва да извършите някой ритуал, който ще премахне ефекта на нашия естествен спътник и по този начин значително ще отслаби вибрациите, изпратени от Меркурий. Но това не е всичко.

В този ден най-важното е да се съсредоточите върху себе си и собствените си нужди. Ако помислите какво искаме и си доставяте малки удоволствия, просто ще преживеете този ден без големи ексцесии и загуби.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес