Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодиакални знака, които са истински детектори на лъжата

31 май 2024, 06:07 часа

Чувствали ли сте се някога така, сякаш някой вижда през вас? Някои зодиакални знаци умеят отлично да четат хората. Те знаят точно какво мислите и могат да разберат кога сте нечестни. Ето кои са четирите зодиакални знака, които са човешки детектори на лъжата, и как астрологията обяснява невероятните им способности за четене на мисли.

Още: Слънце, плаж, море... О, не! Тези зодии това не ги влече

Овен

Всеки зодиакален знак управлява определен набор от части на тялото. Тези части на тялото могат да бъдат най-силните качества на знака, най-привлекателните му черти или местата, където той е склонен към болести и наранявания. Овенът управлява главата, включително мозъка, което прави този звезден знак изключително интелигентен. Като зодиакален знак, който управлява главата, хората от зодия Овен са остри като ножове и винаги могат да разберат какво се случва в главата ви.

Те също така се движат бързо и са сръчни във всичко, което правят. Мощните им умове се движат изключително бързо - те виждат модели и бързо правят връзки. Хората Овен помнят всеки случаен факт и спомен, който имат за вас. Те забелязват, когато нещо, което казвате, не съвпада с това, което сте им казали преди, дори да е било преди години. Те са остри и проницателни, въпреки че изглеждат по детски наивни.

Този зодиакален знак не обича да оставя нещата да тлеят, затова Овенът ще ви извика в момента, в който ви хване в лъжа. Те бързо прощават, но няма да забравят вашата нечестност - и в бъдеще ще бъдат още по-нащрек с вас, продължавайки да проверяват за още лъжи.

Рак

Точно както всеки зодиакален знак управлява набор от части на тялото, всеки знак има и ръководно небесно тяло. Ракът се управлява от Луната, а в астрологията Луната представлява емоциите и несъзнаваното. Ракът е и воден знак, а водните знаци са известни с това, че са чувствителни, емоционални и интуитивни. Като воден знак, ръководен от Луната, Раците имат почти свръхчовешки инстинкти. Техните интуитивни усещания никога не грешат и те на практика имат шесто чувство, което може да разбере кога ги лъжете.

Раците са съпричастни почти до крайност. Те преживяват дълбоко собствените си емоции и могат да усещат и емоциите на другите. Може би са в състояние да разберат чувствата ви дори по-добре от вас. Раците могат да предвидят емоционалните ви реакции и винаги знаят как се чувствате. Те забелязват, когато думите ви не отразяват истинските ви емоции.

Раците може да не ви кажат, когато знаят, че сте нечестни. Те съхраняват информацията настрана и наблюдават колко дълго ще поддържате парада си. Този зодиакален знак също така не прощава лесно - предстои ви дълъг път, ако сте загубили доверието на Рак и искате да си го върнете.

Дева

Управляващата планета на Девата е Меркурий, който в астрологията олицетворява комуникацията и интелекта. Благодарение на влиянието на Меркурий Девите са изключително съобразителни и аналитични. Те забелязват всичко - никога не можете да подминете нещо при Дева, защото този зодиакален знак вижда всеки един детайл. Те разпознават моделите на поведение и могат да открият лъжата за секунди.

Ако преди сте били нечестни с тях и те са го разбрали, те знаят каква физиономия правите, когато лъжете. Девите си спомнят стари разговори и могат да припомнят факти, които отдавна сте забравили и които доказват вашата нечестност. И като висококвалифицирани комуникатори, те могат да разберат, когато комуникацията ви не е наред или нещо не звучи вярно.

Девата е един от най-брутално честните зодиакални знаци, така че когато ви хванат в лъжа, ще ви го кажат веднага и ще ви унижат за това. Този зодиакален знак обича да се държи твърдо, така че може да скрие колко е наранен от вашата нечестност. Но ще ви кажат как знаят, че лъжете, и че са разстроени от това. Девите ще ви простят, ако се извините, но не очаквайте да ви се размине отново.

Скорпион

Подобно на Рака, Скорпионът е воден знак, така че те са също толкова чувствителни и интуитивни. Благодарение на своята чувствителност Скорпионите долавят тънкости, които другите пропускат. И са толкова интуитивни, че инстинктите им подсказват кога някой е нечестен.

Скорпионите въплъщават израза „тихите води са най-дълбоки“. Въпреки че може да са тихи, те винаги наблюдават, възприемат заобикалящата ги среда и правят внимателни преценки. Може да не сте в състояние да разберете какво мислят, но те имат добра представа за това какво ви се върти в главата.

Още: Най-добрият съвет за тези три зодии: Свържете се с вътрешното си дете

Скорпионите няма да ви кажат, когато са ви хванали в лъжа. Те ще запазят информацията за по-късно и ще я извадят в най-подходящия момент, за да си послужат. Скорпионите са изключително отмъстителни и могат да задържат злобата си с векове. Когато излъжете Скорпион, той ще се погрижи да съжалявате за това. Тя ще се върне да ви преследва в най-неочаквания момент. Много по-добре е да си спестите неприятностите и да бъдете напълно честни със Скорпионите в живота си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес