Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 17-23 юни 2024

17 юни 2024, 05:10 часа

Чувствате се замаяни от идеята, че току-що сте срещнали някой нов човек, който може да се окаже следващото ви романтично пътешествие в любовта и връзките. Ако сте попаднали тук в търсене на отличен любовен хороскоп, тогава проверете дали вашият зодиакален знак е споменат тук.

Реклама

Знайте следното: тези зодиакални знака ще изнесат спектакъл на Луната във Везни по всички възможни начини. Нещо страхотно ще се случи в любовта и романтиката и ние искаме да бъдем там за него.

Още: Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Рак

След като Луната навлезе във Везни, ще се смеете на себе си, че сте се чувствали отчаяни. Любовта е тук и тя е нова. Вие сте на път да влезете в нея по начин, който може дори да ви шокира.

Всичко е толкова хубаво, че едва ли знаете какво да правите със себе си, ето защо "балансиращият акт" на Луната във Везни е толкова перфектно подбран. Всичко това е ново за вас, но уау, вие сте в него? Този нов човек в живота ви е напълно съгласен да започне нещо прекрасно - с вас.

Лъв

Дълго време не сте били сигурни дали искате да сте "на пазара" за любов или не. И все пак онзи вътрешен романтик е решил, че наистина искате партньор и че си струва да положите усилия, за да излезете навън и да намерите някой специален човек. Не ви харесва, че трябва да се подлагате на цялата тази работа, но все пак сте разбрали - понякога е достатъчно да пуснете този фар и Вселената ще ви отговори.

Може да познавате този човек много отдавна, а може и да не го познавате, но нещо ще превърне предишното ви състояние на "запознанство" в романтично приключение. Смехът ще бъде силен и искрен, разпалвайки във вас осъзнаването, че и двамата наистина и искрено обичате да се смеете. Позитивността тук е неоспорима и ще доведе до нещо голямо.

Козирог

Подобно на Лъва, вие сте смятали, че големият ви шанс за любов и романтика е приключил. От друга страна, любовта има склонност да се промъква към нас и ако това се случи на вас, Везни, тогава го считайте за подарък от Вселената - нещо, което да ви каже, че не винаги можете да предвидите всичко.

Така че това е един малък скромен урок, който ви показва, че нямате пълен контрол, но кой би искал да има целия този контрол, ако той само ще ви спести усещането за истинска любов и вълнението от започването на нещо ново с чисто нов човек? Вие сте разумни в избора си да се откажете от очакванията си и да тръгнете заедно с него. Светът се приближава до вашата врата, а вие сте там, за да отворите тази врата.

Водолей

Луната във Везни е тук за вас, Водолеи. Точно когато си мислехте, че няма да се случи така, както ви се иска, се появяват любовта и романтиката и, о, боже, не само сте изненадани, но и въодушевени от перспективата. Любовта е тук за вас и тя е нова, вълнуваща и много добре може да се превърне в стойностна връзка за вас.

Вие също сте имали нужда от това. Умирахте за нещо специално, което да се случи в живота ви, тъй като чувствахте, че е станал малко скучен през последните няколко месеца или повече. Ще откриете, че по време на Луната във Везни вие сякаш "блестите" в очите на този нов човек. Вие сте не само привлекателни за него; вие сте неустоими. Уау.

Още: Зодиакалният знак с най-благородната аура

И така, време е да пренесете тази своя неустоима, привлекателна същност в света на романтиката и връзките, защото изглежда е ваш ред, Водолей. Наслаждавайте се на живота си и приемете любовта, която е толкова достъпна за вас точно сега по време на тази прекрасна Луна във Везни. Една нова връзка току-що е започнала пътуването си и сега от вас зависи да извлечете най-доброто от нея.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес