Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 17-23 юни 2024

17 юни 2024, 05:05 часа

Радостта ще ви намери, когато решите да я изживеете. Това е странното послание на тази седмица между 17 и 23 юни. Макар че четири зодиакални знака - Телец, Лъв, Дева и Риби ще имат най-добрите седмични хороскопи под нейно влияние, останалите също са призовани да изберат пътя на радостта.

Реклама

Още: Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Телец

Телец, пригответе се тази седмица умът ви да се разсее (в добрия смисъл на думата). През първата половина ще се появи вашата игрива и творческа страна. Ако ѝ дадете контрол, ще се изненадате от идеите, които се раждат във вас, и от силата на въображението ви. Някои от вас може дори да имат силни сънища със скрити образи и символи, които да ви тласнат към следващата фаза от живота. Водете си дневник на сънищата, за да улавяте тези самородни мъдрости!

Втората половина на седмицата засега е под въпрос. Ще се справите, ако изберете правилния за вас път и не се разсейвате от натиска на околните.

Лъв

Лъв, всеки път, когато излизате от вратата тази седмица, вървете с изпънати назад рамене и високо вдигната глава. Колкото по-кралски/царски изглеждате, толкова по-лесно ще ви бъде да приемете космическите си благословии. Първата половина на седмицата ви подтиква да не допускате грешки, когато става въпрос за мечтите ви. Блестете ярко като диамант!

През втората половина на седмицата се отпуснете и се успокойте. Динамиката на Вселената, която ви подтиква и дърпа, е подчертана тук. Единственият начин, по който това може да се опише, е, че след период на "върви, върви, върви" е време да "спрете, спрете, спрете" и да помиришете розите.

Дева

Когато животът ви дава лимони, Девата прави лимонада и я продава на крайпътна сергия в горещ слънчев ден. Това е вашето метафорично послание за тази седмица. Опитайте се да внимавате за действията и решенията си през първата половина на тази седмица, за да можете да направите точно това. Приложете това послание в областта, в която имате най-голяма нужда.

Втората половина на седмицата ще бъде по-прогресивна и силна, ако успеете да се опрете на гореспоменатото мислене. Никой няма да може да застане на пътя ви. Дори хулиганите или скептиците. Кармата ви е на ваша страна!

Риби

Риби, през тази седмица ви очакват красиви дни и красиви сънища. Онези от вас, които имат интуиция, солидни дарби или ясновидски способности, също ще изпитат засилване на чувствителността си в тези области. Така че насочете тази сила към това, което е най-важно за вас. Ако го направите, ще постигнете целите си с лекота.

Още: Зодиакалният знак с най-благородната аура

Втората половина на седмицата ви призовава да се успокоите и да се отпуснете. Съсредоточете се върху грижата за себе си и съня. Колкото повече позволявате на душата си да си почива и да се лекува, толкова по-лесно ще ви бъде да поддържате мощното си темпо в този период.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес