Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 знака от Зодиака, които е по-добре да не си правят татуировки

25 август 2023, 22:00 часа

Днес всеки може да си направи татуировка. Просто трябва да изберете скица и да намерите добър майстор. Но татуировката не е просто рисунка върху тялото, като почит към модата или напомняне за някои събития. Всяко изображение носи определена информация. Може да направи живота по-добър или да го съсипе.

Ето за кои знаци на Зодиака е нежелателно да си правят татуировки и кои изображения могат да им навредят, ако все пак решат да направят това.

До края на лятото, 4 зодии ще бъдат позлатени!

1. Овен

На Огнените Овни често им е трудно да управляват емоциите си. Те трудно се усмиряват, особено ако има провокация. Заради такава експлозивна природа е нежелателно хората от това съзвездие да правят такива татуировки върху тялото, които съдържат червени или оранжеви нюанси. Те ще действат на Овен като червен плат на бик: нравът ще се удвои. Освен това такива рисунки ще попречат на Овена да продължи напред: те ще започнат да изтощават нервната система.

Също така татуировките под формата на череп, изображение на смъртта, са опасни за знака на Огъня. Те носят най-мощната неземна енергия, която само ще подведе Овена. Освен това, такива изображения увеличават риска от нараняване и сериозно заболяване. Две други изображения, които не пасват на Овен, са изображения на влакове и самолети. Символите, свързани с шума, могат да го дезориентират и да го отдалечат от целта му.

2. Везни

Представителите на въздушната стихия не трябва да си правят татуировки, тъй като те са постоянни рисунки по тялото, които могат да блокират енергията на знака и да намалят неговите вибрации. Особено вредни за Везни са изображения на ножове, стрели, оръжия, камъни, планини. Остри, тежки предмети ще премахнат лекотата, с която природата е дарила представителите на зодията. Такива изображения могат да усложнят живота: обичайните неща ще бъдат по-трудни, може да се появи апатия и загуба на мотивация.

Татуировките с диви животни също са опасни за Везните. Тяхната енергия ще повлияе и на настроението: ще провокира агресия, гняв и конфликти. Това са прояви, които не са характерни за Везните, тъй като хората от този знак са лесни за общуване, умеят да се сприятеляват и да помагат на другите. Така че е изключително опасно да се правят такива рисунки, особено на гърба или раменете, тъй като цялата негативност ще се натрупа на тези места.

Кои зодии имат най-тежък характер?

3. Риби

Опасно е рибите да си правят татуировки по врата, ребрата, гърдите и бедрата. Татуировката сякаш ще ги задуши, лишавайки ги от сила и енергия. Най-нежеланите рисунки са картини под формата на тъкани, мрежи, въжета, котви с остри лапи. Такива изображения ще имат лош ефект върху здравето и настроението. Възможно е Рибите да изпитват главоболие, хроничен ринит или дискомфорт в гърлото.

Освен това Рибите не трябва да се татуират в депресивно настроение или с разбито сърце. В противен случай рисунката ще засили вече повишената чувствителност на представителите на знака към действията и мненията на другите. Татуировката няма да донесе никакво облекчение, по-скоро, напротив: ще забави процеса на адаптиране към реалностите, ще наруши творческата и професионалната самореализация.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес