Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през септември 2024

03 септември 2024, 10:11 часа

Има някои зодиакални двойки, на които просто не е писано да бъдат заедно. Ето няколко зодиакални знака, които потенциално биха могли да се сблъскат с раздяла през септември, поради контрастиращите им личности и потенциални конфликти:

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през септември 2024

Телец

Телецът е твърде упорит. Партньорът ви може да се почувства задушен от собственическото ви чувство, а вие телци, може лесно да се разочарова от непредсказуемостта и отчуждеността на половинката си. Тези противоречиви черти ще обтегнат връзката и ще доведат до разбито сърце и раздяла.

Лъв

Лъвовете са свързани с грандиозни жестове и прояви на обич. Обичате да получават постоянно внимание от партньора си и от други хора. Партньорът ви е обратното - те са сдържани и практични и ценят работата и амбицията пред любовта. Може тихо да се сблъскате и в крайна сметка и двамата ще се почувствате пренебрегнати и сякаш връзката просто не отговаря на очакванията ви. Дори няма да се опитате да я накарат да проработи, просто ще се откажете.

Още: Звезди: 5-те най-опасни дни през септември 2024 г

Дева

Въпреки че казват, че противоположностите се привличат, това не винаги е вярно. Перфекционистката Дева, винаги иска да направи структуриран, подробен план и свободолюбивия, спонтанен партньор ще предизвика сблъсък. В любовта Девата ще бъде практична, искаща стабилност, докато половинката й ще откаже да се установи. Колкото и да се опитват, те никога няма да видят живота през гледната точка на другия. Това ще бъде невероятно разочароващо и те просто няма да намерят общ език.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес