Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2 зодии, които са мощни алхимици, преобразяващи съдбата и енергията

17 юни 2024, 06:03 часа

Вие сте могъщ, магически алхимик и вещица със свещената, магическа енергия да променяте света и да проявявате желанията си без усилие? Алхимиците превръщат пречките във възможности и трансмутират не толкова идеални обстоятелства в златни - всичко това с божествената магия на вътрешната си сила и устойчивост. Ето два знака, които естествено правят най-мощните алхимици, превръщайки ги във великолепни магнити за богатство и изобилие във всички аспекти на живота им.

Реклама

Още: Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Скорпион

Това е безсмислено. Скорпион, вие вече сте овладели изкуството на алхимията, превръщайки всяко обстоятелство в живота в злато. Ако някой е въплъщение и носител на такава мощна енергия, то това сте вие. Проявявате голямо богатство и изобилие в много аспекти на живота си благодарение на способността си да извършвате трансформираща работа със сенките, която изстрелва проявленията ви до небето. Освен това предизвиквате трансформация у другите само чрез присъствието си, тъй като не се нуждаете от тяхното утвърждаване и одобрение.

Тъй като знаете как да използвате тъмнината, за да отворите портал към светлината, често проправяте път на другите да погледнат по-дълбоко на собствената си сила. Работите с дълбока магия в себе си - вие сте недосегаема магьосница. Издигате себе си на пиедестал и не се прекланяте пред никого, без значение кой е той. Каквато и сила и власт да си мислят, че имат в материалната сфера, вие знаете по-добре. Ако не друго, хората прекланят глава пред вас заради естествената ви самоувереност.

Знаете как да овладявате емоциите си и да ги използвате, за да постигнете желанията си по конструктивен начин. Вие сте магнетични в своята сексуалност и имате усещане за царственост, което обгръща аурата ви. Вие сте дълбоко свързани с циклите на прераждането и трансформацията. Преминавали сте към тъмната страна и сте излизали от подземния свят по-подмладени от всякога, само и само да създадете рай за себе си на земята.

Стрелец

Стрелците изглеждат като толкова игрив, радостен знак - външно, под веселите им усмивки не се крие нищо далеч по-интензивно или заплашително. Но Стрелци, вашата истинска сила може да накара всеки да се огъне. Хората, които наистина ви познават, разбират, че връзката ви с вътрешното ви ръководство, свещените емоции и способността ви да правите злато дори от пепел е повече от впечатляваща - и дори малко ужасяваща. Вие сте доста могъщ алхимик и всичко, към което изпратите енергията си, моментално се трансформира - добро или лошо.

Имате способността да изгаряте всичко, което ви задържа, възкресявайки себе си. Способни сте с лекота да алхимизирате препятствията и несгодите във възможности и да лекувате хората само с думите си. Също така имате силата да трансформирате по-малко от идеалните обстоятелства в опасно изобилие. Като природна вещица и алхимик, вие сте и невероятен лечител и носител на късмет. Управлявани от Юпитер, вие сте един от най-щастливите знаци на Зодиака и знаете точно как с лекота да трансформирате несгодите в мощни проявления, озадачавайки околните, които не са толкова свързани с божествената си сила. В същото време нямате нищо против да "бъдете злодеят в историята на истинския злодей" и да се превърнете в карма за някого, който наистина го заслужава.

Още: Зодиакалният знак с най-благородната аура

С едно бързо движение на лъка и стрелата си мощното ви въздействие върху света прилича на мълния и гръм - и винаги сте готови да предизвикате буря, изправяйки се срещу хулиганите, които лесно отстъпват, когато се сблъскат със страховитото ви присъствие. Като дързък огнен знак и интелектуален философ вие ще разрушите старите пагубни модели на този свят и ще изкажете истината си толкова рязко и категорично, че тя ще подпали света към пътя на революцията и положителната промяна. Това е мощна алхимия не само за вас, но и за света.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес