Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2-та най-опасни дни през януари 2023 г.

31 декември 2022, 22:16 часа

В по-голямата си част нашият късмет и успех зависят от самите нас, но от време на време се случват определени събития, които влияят негативно на нашия късмет и продуктивност. Време е да научим за най-опасните дни от първия месец на 2023 г.

През януари ще има само два опасни дни, защото още два негативни аспекта на планетите ще паднат в благоприятни дни. Говорим за съвпад на Венера със Сатурн на 22 януари и за съвпад на Слънцето с Плутон на 18-ти.

7 януари - Съвпад Слънце с Меркурий

Първият опасен ден ще бъде белязан от негативно астрологично събитие - съвпадът на Слънцето и Меркурий. Среща се почти всеки месец и представлява Слънцето, Меркурий и Земята, подредени в редица. Това означава, че нашето светило ще се състезава с Меркурий. Този факт ще доведе до появата на негативизъм, хаос и проблеми с настроението, работата, бизнеса. В такъв ден астролозите категорично не съветват да правите скъпи покупки, да сключвате сделки и да пътувате.

Кои ЗОДИИ ги очаква сватба през следващата 2023 година

Скрийте негативните си емоции и не предизвиквайте гнева на хората около вас. Останете верни на принципите си и спазвайте правилата на морала и закона. В противен случай можете да получите големи глоби или дори да се наложи да се явите в съда.

7 януари ще бъде изключително опасен ден и защото на този ден ще имаме Пълнолуние в Рак. Това събитие ще налее масло в огъня, провокирайки още повече хаос и объркване. Всъщност Луната ще изгрее от другата страна на Земята, допълвайки линията Слънце-Меркурий-Земя. На теория това трябва по някакъв начин да отслаби вредната връзка на първите два обекта, но Луната само ще засили ефекта. С една дума, в този ден е по-добре да гледате в двете посоки и да не забравяте за безопасността.

Кои 3 зодии няма да се отърват от късмет през ЯНУАРИ

13 януари - петък 13

Петък тринадесети винаги е опасен и неблагоприятен ден от всяка гледна точка. В такива дни не можете да гадаете, не можете да желаете зло на никого и не можете да създавате нови врагове за себе си. Всеки конфликт може да се превърне в истинска война и да ви лиши от късмет и сила за дълго време. Бъдете изключително внимателни през този ден. Не поемайте рискове напразно и се пазете от неприятни хора.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес