Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направи най-важните прегледи и изследвания само за един ден (ВИДЕО)

10 септември 2024, 08:00 часа • 1226 прочитания

През изминалата година на задължителен профилактичен преглед са се явили едва 22% от здравноосигурените лица, сочат данни на Здравната каса. В закона има предвидени глоби за неявяване на прегледи, които обаче не работят, тъй като няма кой да следи за изпълнението им. Все още търсим медицинска помощ само когато се наложи. А причините за това са разнородни. Много хора се оплакват от натовареното си ежедневие и трудностите, свързани с отделяне на време за профилактични прегледи. Срещан проблем е и дългото чакане пред кабинетите и лошата организация на прегледите. Това допълнително обезсърчава хората и ги кара да отлагат посещенията.

Осъзнавайки потребностите, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост открива Център за профилактика на здравето, който предлага индивидуално съобразени програми, които вземат предвид пола, възрастта и специфичните нужди на пациента. Това гарантира, че всеки пациент получава оптималната грижа, съобразена с неговото здравословно състояние.

Още: Кардиохирургът д-р Келчев: Аджибадем Сити Клиник извършва все повече минимално инвазивни операции

Бързина и удобство: Всички прегледи и изследвания се извършват в рамките на един ден, което спестява време и улеснява пациентите.

Координация и лично придружаване: На всеки пациент се назначава координатор, който го придружава по време на всички прегледи и осигурява безпроблемното преминаване през различните етапи на програмата.

Екип от опитни специалисти: Прегледите и изследванията се извършват от квалифициран екип от медицински специалисти, които работят в синхрон. Тъй като центърът за профилактика е част от болнично заведение, то се осигурява възможност за бърза консултация и прегледи при различни специалисти, ако е необходимо. Това прави възможно бързото поставяне на диагноза и започване на лечение при нужда.

Снимка: Аджибадем Сити Клиник

Скрининг за ракови заболявания: Центърът поставя акцент върху скрининга за ракови заболявания, като се извършват задължителни тестове за различни видове рак, включително рак на дебелото черво, белия дроб, щитовидната жлеза, рак на шийката на матката, рак на гърдата при жените и рак на простата при мъжете. Това позволява ранното откриване на заболявания и значително увеличава шансовете за успешно лечение.

Само през септември може бързо и лесно да планирате и направите своите профилактични прегледи в Центъра за профилактика на здравето в Acibаdem City Clinic УМБАЛ Младост с 15% отстъпка от стандартните цени. Можете да избирате между стандартни или разширени пакети.

За повече информация и планиране на профилактичен преглед, обадете се на 0895584221 или посетете страницата ТУК.

Още: Правителството определи "Аджибадем Сити Клиник" за университетска болница

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес