Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Твори с мисия – създай коледни картички в подкрепа на животните

14 октомври 2024, 16:42 часа • 290 прочитания

Фондация "Лъки Хънт" стартира благотворителна кампания под мотото "Твори с мисия – създай коледни картички в подкрепа на животните". Кампанията има за цел да ангажира деца, родители и учители в създаването на коледни и новогодишни картички, които ще бъдат предложени на благотворителен базар, а всички събрани средства ще подпомогнат животните в приюта на фондацията. 

Картичките, създадени от участниците, трябва да бъдат изпратени до 1 ноември 2024 г. на адреса на Фондацията. Всяка от тях ще бъде предложена за продажба благотворително, а приходите ще се използват за осигуряване на храна, медицинска помощ и подобряване на условията в приюта на "Лъки Хънт". Приютът е дом на над 350 спасени кучета, като фондацията непрекъснато работи за тяхното лечение, грижа и намиране на осиновители.

Как да участвате?

Създайте коледни и новогодишни картички. Нека децата вложат творчество и празнично настроение в своите картички - без ограничения в техника, материали и стил, желателно е темата за Коледните празници да е съчетана с животните и картичките да се побират в стандартен пощенски плик.

Изпратете картичките до фондация "Лъки Хънт" до 1 ноември 2024 г., за да бъдат включени в благотворителен базар в подкрепа на животните.

Адресът е гр. Варна, к.к. Св.Св.Константин и Елена

Порт Палас, партер, офис 1

Фондация Лъки Хънт Проджект

или Организирайте собствен базар – Можете също така да организирате благотворителен базар във вашето училище или детска градина и да дарите събраните средства на фондацията.

Кампанията е чудесна възможност децата да развият своите творчески умения, докато се учат на състрадание и отговорност към животните. Те ще разберат как малки действия, като изработването на картички, могат да имат голямо въздействие и да допринесат за значими каузи.

Как да споделите вашите творби?

Участниците са поканени да се присъединят към затворена Facebook група: "Деца, родители и учители – творим, учим се, помагаме на животните", където ще могат да споделят своите идеи, картички и вдъхновение. В групата ще се обсъждат и други доброволчески инициативи, свързани с помощ към животните.

Повече за фондация "Лъки Хънт"

Фондация "Лъки Хънт" е създадена с мисията да спасява, лекува и отглежда бездомни и пострадали животни, като им предоставя подслон, грижа и възможност за нов дом. Приютът, който се намира в близост до гр. Девня, е от отворен тип - без клетки, дом за стотици кучета. Екипът на фондацията работи неуморно, за да им осигури по-добро бъдеще и да повиши осведомеността за проблемите на бездомните животни в България.

Присъединете се към кампанията "Твори с мисия" и заедно да направим Коледата по-щастлива за животните в нужда.

Още: Коледна магия от Виена с оркестъра на двореца "Шьонбрун" ще завладее България

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес