Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на Реал с тежка травма, аут е за месец и половина

28 август 2023, 10:14 часа • 796 прочитания

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти няма да може да разчита на един от основните си футболисти в следващите 6 седмици. Става въпрос за крилото Винисиус Жуниор, който се контузи по време на двубоя от Ла Лига срещу Селта Виго. Това съобщи „Ел Чирингито“.

Контузията на Винисиус не е никак лека

Според информациите бразилецът има разтежение, което ще го извади от игра поне до средата на октомври. Първоначално в Реал смятаха, че травмата на крилото не е толкова тежка, но се оказа, че това не е така и „кралете“ ще трябва да се справят без него в следващия месец и половина. Очаква се днес той да мине ядрено-магнитен резонанс, за да стане ясно толко колко време ще му е необходими, за да се възстанови.

Винисиус е един от най-важните играчи на Реал

Винисиус е една от най-големите звезди в състава на Реал Мадрид. От началото на сезона той изигра 3 мача, в които се отчете с едно попадение. През миналата кампания пък 23-годишния офанзивен футболист записа общо 55 двубоя за „кралете“ във всички турнири, в които реализира 23 гола и направи 21 асистенции. Той е оценен на 150 милиона евро.

Реал пък победи трудно Селта през уикенда.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес