Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вече и гръцки тим с оферта към Бербатов

14 януари 2014, 16:37 часа
Реклама

Гръцкият ПАОК е отправил оферта към "Фулъм" за Бербатов, който е оценен на 2 млн. евро. 

В материала на вестник "Верея" се казва, че мисията за ПАОК изглежда много трудна да привлече звезда от ранга на Бербатов, който да дойде в гръцката лига и то за отбор, който дори не играе в Шампионската лига. Какво би
могъл да предложи ПАОК на Бербатов?! Много пари и съвсем близко до дома работно място, което вероятно е добра идея за него".

Президентът на ПАОК Иван Савидис е заявил, че лично ще се заеме с тази цел, а до момента е показал, че когато той иска един футболист, обикновено го получава. Няколко отбора са в индиректна битка за българина, пишат още гръцките медии, които цитират "Арсенал", а от последните дни и "Тотнъм", както и двата турски клуба - "Галатасарай" и "Трабзонспор".

Преди няколко дни пък мениджърът на "Фулъм" Рене Мюленстийн заяви, че няма информация за желание от страна на българина да напусне.

"СпортДог" пък пише, че ако действително ''черно-белите'' от Солун имат желание на всяка цена да се сборят за подписа на голмайстора на България за всички времена, най-добре е да не афишират в момента офертата си, а да изчакат по-късен период на трансферния пазар, пише БТВ.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес