Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украйна – Белгия: Кога и къде да гледаме сблъсъка от група „Е“ на Евро 2024? (ВИДЕО)

26 юни 2024, 16:54 часа • 3975 прочитания

Националните отбори на Украйна и Белгия излизат днес един срещу друг в последен мач от група „Е“ на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Двубоят е много важен и за двата тима, тъй като всички отбори в групата имат шанс да продължат напред в турнири, тъй като са с по 3 точки в актива си.

ОБНОВЕНА: Украйна напуска ЕВРО 2024 след тотален малшанс, Белгия се измъкна и е на 1/8-финал (ВИДЕО)

Украйна – Белгия: Начален час и ТВ

Украйна стартира участието си на Евро 2024 по ужасяващ начин, след като записа загуба от Румъния с 0:3. След това момчетата на Серхий Ребров се съвзеха и победиха Словакия с 2:1, за да запазят шансовете си за класиране на 1/8-финалите на надпреварата.

Белгия също започна кампанията си на Европейското първенство със загуба. „Червените дяволи“ записаха поражение с 0:1 от Словакия. Последва победа над състава на Румъния и продължават да държат съдбата си в собствените си ръце.

ОЩЕ: "Умореният" Гюлер влиза при 0:3, абсурден титулярен състав и още: Крахът на Турция (ВИДЕО)

Национален отбор на Украйна

В колко часа започва Украйна – Белгия?

Мачът между Украйна и Белгия е насрочен за тази вечер от 19:00 часа. Срещата ще се проведе на стадиона на германския Щутгарт - „MHP Арена“. Съдия на двубоя е англичанинът Антъни Тейлър.

Коя телевизия ще предава Украйна – Белгия?

Двубоят между Украйна и Белгия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Украйна – Белгия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес