Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това не е Ливърпул: Доскорошен асистент на Клоп отнесе нов бой в Шампионска лига (ВИДЕО)

01 октомври 2024, 22:00 часа • 1197 прочитания

Отборът на РБ Залцбург, който е воден от бившия асистент на Юрген Клоп в Ливърпул - Пеп Линдерс, отнесе нова тежка загуба в Шампионска лига. Този път "червените бикове" загубиха от френския Брест с 0:4 като домакин във втория си мач от основната схема на най-силния европейски клубен турнир.

Нов разгром за Пеп Линдерс и РБ Залцбург в Шампионска лига

След като в първия кръг Залцбург падна с 0:3 като гост от Спарта Прага, сега възпитаниците на Пеп Линдерс отново не успяха да окажат съпротива на съперника. В 11-ата минута Байду вкара гол за Ред Бул, но попадението бе отменено от ВАР заради засада. В 24' Сима даде аванс на гостите от Франция.

Пеп Линдерс

През второто полувреме Брест стигна до нови три попадения. В средата на частта Залцбург се пропука и допусна втори гол, реализиран от Камара. В рамките на девет минути гостите вкараха общо три гола, като попадения добавиха още Сима и Перейра Лаже. 

В друг мач от Шампионска лига по същото време Щутгарт и Спарта Прага не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1. Мийо откри за домакините от Германия в седмата минута, но Кайримен изравни още преди почивката. По-късно днес ще се изиграят още седем мача от основната схема на турнира.

ОЩЕ: Млад български талант има шанс да играе срещу Ливърпул в Шампионска лига

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес