Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сърбия – Англия: Кога и къде да гледаме сблъсъка на Евро 2024? (ВИДЕО)

16 юни 2024, 20:34 часа •
Реклама

Сърбия и Англия ще изиграят днес първия си мач на Европейското първенство по футбол в Германия. Срещата е много важна и за двата тима, които са амбицирани да излязат от група „С“ и да се класират за елиминационната фаза на турнира.

ОБНОВЕНО: Мегазвездите на Англия потеглиха с плаха победа на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Сърбия – Англия: Начален час и ТВ

Националният отбор на Англия е пределно мотивиран да спечели Евро 2024, след като стигна до финала на последния турнир, в който обаче отстъпи пред Италия. „Трите лъва“ разполагат със страхотни футболисти, които ще искат да запишат името си със златни букви в историята.

Сърбия пък ще опита да се класира за елиминационната фаза на Европейско първенство за първи път от 2000 година насам. Тогава, още като Югославия, „плавите“ стигат до 1/4-финалите на надпреварата, където са прегазени с 6:1 от Нидерландия.

Дните до Евро 2024

В колко часа започва Сърбия – Англия? 

Срещата между Сърбия и Англия е третият мач в програмата на Европейското първенство по футбол днес. Двубоят стартира в 22:00 часа българско време. Мачът между двата тима ще се състои на стадион „Фелтинс Арена“ в Гелзенкирхен.

Коя телевизия ще дава Сърбия – Англия?

Мачът между Сърбия и Англия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Сърбия – Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес