Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдийско рамо класира Англия на 1/4-финал на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

02 юли 2024, 18:07 часа
Реклама

"Англия беше подпряна от съдийско рамо, а Хари Кейн сложи точка на спора" - така спортният редактор на Actualno.com Джем Юмеров обобщи 1/8-финалния сблъсък между "трите лъва" и Словакия. Той, неговият колега Бойко Димитров и главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев обсъдиха изминалите срещи от ЕВРО 2024 в Студио Actualno

Геният на Белингам покри Англия

"За нас не е изненада, че Англия за малко щеше да сгафи. Много слаба Англия, невероятен късмет в последните минути, съчетан с гения на Джуд Белингам", започна своя анализ Юмеров за победата на "островитяните над Словакия. "Неоправдано дълго добавено време бе дадено в мача, Англия беше подпряна от съдийско рамо, а Хари Кейн сложи точка на спора", допълни той.

ВАР-ът на Actualno

Нови абсурди от Гарет Саутгейт! Необяснима смяна в 94-тата минута

Бойко Димитров акцентира върху решението на Гарет Саутгейт да направи смяна в 94-тата минута при изоставане в резултата: "С тези футболисти Англия трябва да играе много по-добре. Любопитна беше смяната в 94-тата минута, не знаеш кога ще приключи срещата, но пускаш нападател. Защо не си го пуснал 15 минути по-рано?! Никой не знае. Това е само в главата на Гарет Саутгейт. Той е в основата на слабото представяне на Англия", заяви спортният журналист.

ОЩЕ: Предаването, което забавлява като Испания и не отегчава за разлика от Англия (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес