Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков с пламенно слово за сравненията между Меси и Ямал

22 юли 2024, 11:30 часа • 723 прочитания

Сравненията между футболисти е една от най-големите теми между фенове, анализатори, специалисти, че и дори между самите футболни звезди. Кристиано или Меси? Пеле или Марадона? Стоичков или Гунди? 

Сравненията и споровете ще съществуват винаги, като най-актуалното е това между легендата и (вероятно) най-велик футболист за всички времена Лионел Меси и новоизгряващата испанска звезда Ламин Ямал. 

Стоичков с пламенно слово за сравненията между Меси и Ямал

Стоичков за сравненията между Меси и Ямал

Както знаем, в Испания редовно търсят Христо Стоичков за мнение по актуални въпроси за Барселона. И случаят с Ламин Ямал е точно такъв. 

"Когато преследваш мечтите си, те винаги могат да се сбъднат. Ламин Ямал е момче, което прекрасно знае, че това е големият му шанс", бяха част от думите, които каза за младата звезда. Но най-интересното му мнение бе по темата със сравненията между Ламин и Лионел Меси. 

"Моля ви, Нека не ги сравняваме с Меси", започна Стоичков преди да изрази едно рядко срещано мнение, което впечатли всички - какво точно каза Стоичков за сравненията между Ямал и Меси и защо трябва да спрат незабавно вижте тук! 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес