Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слаб Кристиано, некадърен Лукаку: Кой ще затвори устата на "многознайкото"? (ВИДЕО)

19 юни 2024, 15:43 часа
Реклама

Без голове на Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо, но победи за Франция и Португалия на старта на ЕВРО 2024! И един счупен нос, който обърка прогнозите за голмайстор на турнира... Така завърши първият кръг от груповата фаза на Европейското първенство в Германия.

"Многознайкото", който съсипа Лукаку и Роналдо

Спортният екип на "Студио Actualno" се събра за пореден епизод, в който да обсъди последните мачове на турнира, включващи и участието на Португалия и мегазвездата Кристиано Роналдо. А "многознайкото" Иво Вецев отново втрещи с острия си език - този път към свой любимец.

Разбира се, че Кристиано е слаб...

Главният редактор на Sportlive.bg нарече Кристиано Роналдо "слаб" в двубоя срещу Чехия - нещо, което за него е било очаквано. "Кристиано - слаб, разбира се. Не е нещо неочаквано след това, което видяхме на Световното. Според мен до 0:1 Роналдо си пестеше силите", каза Иво.

Той отново обърна внимание и на това, че липсва химия между някои футболисти на Португалия на терена. "Мореплавателите" обаче успяха да обърнат Чехия, а според водещия Стефан Йорданов чехите са се уморили от това да се отбраняват цял мач.

ОЩЕ: Тиранозавър в Англия, вертикална Испания и проблемът "Дешан": Анализи и прогнози за ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо

Авторът на скандалните прогнози за ЕВРО 2024 най-после се показа

В "Студио Actualno" най-после се показа и четвъртият участник в играта с прогнози - Джем Юмеров, който се покри след скандалните си прогнози на старта на Еврото. За сметка на Бойко Димитров, който освободи коментаторския си стол за своя колега.

Лукаку ще затвори устата на "многознайкото"

Джем влезе в конфликт с Иво по отношение на футболните качества на Ромелу Лукаку. Според Вецев, Лукаку е преследван от "прокоба, наречена некадърност". А Джем Юмеров му отвърна: "Според мен Лукаку ще ти затвори устата още в следващия мач".

Ромелу Лукаку

Кой закопа Украйна и кой е най-якият мач на ЕВРО 2024?

Особено непредсказуема се оказа група Е, където Румъния разби Украйна, а Словакия победи Белгия. Мнозина нарочиха Андрий Лунин като играча, закопал Украйна, но Иво Вецев съвсем пристрастно защити вратаря на любимия си клуб Реал Мадрид.

Стефан Йорданов заяви, че за него най-якият мач на ЕВРО 2024 след първия кръг е този между отборите на Турция и Грузия. Той отличи и една позабравена звезда от селекцията на Франция, която показа, че играещите в саудитското първенство не са за отписване.

Кой е въпросният футболист на Франция и кой води в прогнозите за ЕВРО 2024 след първия кръг - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес