Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандал в Париж: Рамос блъска фотографи след загубата от Байерн (ВИДЕО)

15 февруари 2023, 12:35 часа • 1140 прочитания

Поражението на ПСЖ от Байерн в първия мач от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига не се прие добре от играчите на парижани. Голяма част от футболистите на Кристоф Галтие бяха разочаровани от загубата, която може да им коства продължаването напред в най-комерсиалната надпревара.

Един от най-опитните в състава на Пари Сен Жермен Серхио Рамос не сдържа нервите си след загубата и забърка страшен скандал. След последния съдийски сигнал бранителят тръгна да се прибира в тунела. Там обаче бяха десетки фотографи, които снимаха играчите на двата тима. Един от тях бутна без да иска испанеца и той му направи остра забележка. В същия момент обаче друг от фотожурналистите също бутна Рамос. Централният защитник този път не успя да запази спокойствие и изблъска зверски фотографа, който пък връхлетя своя колега.

Видеото от инцидента веднага обиколи социалните мрежи, като събра хиляди споделяния и коментари. Очаква се Серхио Рамос да бъде глобен за поведението си. След края на мача пък той говори за бъдещето си в ПСЖ, като сподели, че се чувства добре физически и психически и ще изчака до лятото, за да реши какво да прави по-нататък в кариерата си.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес