Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Резервата Кристиано Роналдо измъкна Португалия срещу Шотландия, Модрич блести за Хърватия (ВИДЕО)

08 септември 2024, 23:49 часа • 3836 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо блесна за Португалия и се разписа във втори пореден мач! Нападателят на Ал Насър се появи от скамейката през второто полувреме и отбеляза в 88-ата минута, за да донесе успеха на "мореплавателите" срещу Шотландия с 2:1 в двубой от Лига на нациите.

Португалия обърна Шотландия

Преди това в Лисабон Скот Мактоминей се възползва от груба колективна грешка в защитата на домакините и откри резултата в седмата минута. Възпитаниците на Роберто Мартинес опитаха да отговорят мигновено, Рафа Леао бе най-активен и тормозеше противниковите бранители. Изравнителното попадение обаче падна едва в началото на втората част, а негов автор бе Бруно Фернандеш.

ОЩЕ: 46 минути наслада за окото: Всички 900 гола на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Роналдо измъкна "мореплавателите"

В заключителните минути блесна геният на Кристиано Роналдо, който се бе появил на почивката. Нападателят се оказа на точното място в точното време, за да засече центриране на Мендеш и да екзалтира феновете по трибуните. Така Португалия оглави своята група с 6 точки, а Роналдо пак вкара след победата над Хърватия.

Модрич също не остарява

В друг сблъсък от нея Хърватия надви Полша у дома с минималното 1:0 и завърза интригата за второто място. Единственото попадение в мача реализира неостаряващият Лука Модрич в 52-рата минута. Двата отбора вече имат по 3 точки след първите два кръга от тазгодишното издание на Лига на нациите.

ПО-РАНО ТАЗИ ВЕЧЕР: 2 години по-късно: България най-накрая победи у дома и атакува първо място (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес