Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал разби Севиля в голов спектакъл

31 октомври 2013, 09:34 часа • 14575 прочитания

Срещата между "Реал Мадрид" и "Севиля" от 11-ти кръг на Примера изсипа канонада от голове над зрителите на "Бернабеу".

Кристиано Роналдо сякаш изсипа гнева си след неуместните изказвания на Блатер и отбеляза хеттрик, а по два гола добавиха Бейл и Бензема.

Гарет Бейл откри головата фиеста в 14-ата минута със страхотно изпълнение след пас на Бензема. В 27-ата минута отново уелсецът се разписа за 2:0. Кристиано Роналдо бе точен от бялата точка за класическото 3:0 в 32-ата минута. Андалусци също получиха право на 11-метров наказателен удар, който бе превърнат в гол от Иван Ракитич в 38-ата минута. Колумбиецът Карлос Бака се възползва от пас на Самперио и вкара за 3:2 пет минути преди края на първата част.

След почивката Карим Бензема и Кристиано Роналдо се разписаха след подавания на Гарет Бейл и след час игра резултатът бе вече 5:2. Иван Ракитич намали за 5:3 с втория си гол в мача. В 69-ата минута Ракитич пропусна от дузпа и не успя да запише хеттрик. В 71-ата минута Кристиано Роналдо оформи своя хеттрик след пас на Бензема. Самият французин оформи крайното 7:3 десет минути преди края, пише football24.bg.

Така "кралският клуб" е с 25т. актив и заема трета позиция, като е на две точки от втория "Атлетико" и на шест точки от водача "Барселона".

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес