Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пече се "сложна" сделка: Ливърпул преговаря за звезда от ЕВРО 2024

06 август 2024, 10:23 часа • 2825 прочитания

Английският гранд Ливърпул проявява интерес към грузинския вратар Гиорги Мамардашвили, който бе една от звездите на изминалото ЕВРО 2024 в Германия. Мърсисайдци са твърдо решени да привлекат вратаря на Валенсия като дългосрочен заместник на Алисон Бекер, твърди Relevo.

Ливърпул преговаря за Гиорги Мамардашвили

"Червените" са готови да платят 30 милиона евро на Валенсия, като тази седмица предстои среща между ръководствата на двата клуба. Сделката обаче се усложнява, тъй като Мамардашвили иска да бъде титуляр - нещо, което на този етап е невъзможно на "Анфийлд" заради Алисон.

Гиорги Мамардашвили

Мърсисайдци искат да го преотстъпят на друг клуб в Англия

В Ливърпул възнамеряват да привлекат Мамардашвили и веднага да го преотстъпят на друг клуб. Английският тим обаче не иска да оставя стража във Валенсия, а да го прати в друг отбор от Висшата лига, за да се обиграва в английското първенство.

Най-вероятният английски клуб, който би взел Мамардашвили под наем, е Борнемут. "Черешките" имат интерес към грузинския вратар и са склонни да го вземат под наем в случай, че Ливърпул успее да го привлече от състава на Валенсия.

ОЩЕ: Непреодолима стена! Вратарят, който стана герой за родината си на ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес