Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова бомба от Реал Мадрид! "Кралете" пръскат 150 милиона за немска суперзвезда

07 юни 2024, 13:40 часа • 2433 прочитания

Европейският клубен шампион Реал Мадрид се подготвя да хвърли нова трансферна бомба! Броени дни след като привлякоха Килиан Мбапе, на "Бернабеу" вече кроят планове да привлекат и младата звезда на Байер Леверкузен и Германия - Флориан Вирц, съобщава Bild.

Реал Мадрид плаща колосална сума за Флориан Вирц

Реал Мадрид обаче подготвя сделката за следващото лято на 2025 година. "Кралете" са готови да платят невероятната сума от 150 милиона евро, за да се сдобият с 21-годишното бижу на Байер Леверкузен. Именно Вирц бе един от основните играчи, извели "аспирините" до титлата в Германия.

Флориан Вирц

Невероятният сезон на Вирц в Германия

През изминалия сезон Вирц игра в 32 от 34 мача в Бундеслигата, като вкара 11 гола и даде 12 асистенции. В Лига Европа пък той записа 11 мача и се отчете с 4 гола и 4 асистенции. Той е сред най-резултатните играчи в Европа по отношение на общия брой голове и асистенции.

Именно на Вирц ще разчита и националният отбор на Германия по време на домашното Евро 2024, където Бундестимът ще опита да спечели рекордна четвърта европейска титла - и първи трофей от 2014-а насам, когато стана световен шампион.

Ето и колосалната сума, която ще прибира Мбапе в Реал Мадрид!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес