Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неточен удар на Фюлкруг счупи ръката на фен на Германия (СНИМКА)

18 юни 2024, 16:16 часа • 893 прочитания

Привърженик на домакините от Германия пропусна откриващия мач на Евро 2024 заради нелепа ситуация. По време на загрявката преди мача Германия - Шотландия Кай Флатман станал жертва на неточен удар от Никлас Фюлкруг. В опит да оцели вратата нападателят изстрелял топката много извън пределите ѝ - право в публиката. Пострадалият германец бил изведен от стадиона още преди началото на срещата, а в болницата го диагностицирали със счупване на ръката.

Привърженик на Германия пострада след удар на Никлас Фюлкруг

Фен на Германия

"Всичко за титлата", написа Кай в социалните мрежи. "За съжаление не можах да гледам мача на живо от първия ред, както трябваше. По време на загрявката бях ударен след неуспешен опит на Никлас Фюлкруг да уцели вратата. Отидох в болница, където ме диагностицираха с фрактура. Но за щастие Фюлкруг успя да подобри удара си и вкара четвъртия гол в мача."

Флатман не остана обезверен след лошата му поличба на първия мач и ще пътува за Щутгарт за следващия двубой на своите любимци: "В сряда продължаваме в Щутгарт и аз отново ще подкрепям отбора зад вратата". Бундестимът ще се изправи срещу съпротивата на Унгария на 19 юни от 19:00 часа.

ОЩЕ: Неблагоразумието, заради което Германия разнася Шотландия като куцо пиле домат (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес