Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неймар преупредил бразилците в Реал Мадрид: Да играеш с Мбапе е истински ад!

16 септември 2024, 14:54 часа • 999 прочитания

В периода 2017 - 2023 година Неймар и Килиан Мбапе блестяха заедно в редиците на Пари Сен Жермен, реализирайки 54 гола в 136 мача, в които са играли заедно. След като опитният бразилец вече е в Ал-Хилал, а френската суперзвезда се присъедини към Реал Мадрид по-рано това лято, Неймар се е свързал с бразилския контингент на "Бернабеу" и ги е предупредил за Мбапе.

Неймар за Мбапе: Катастрофа и ад! 

Според журналиста Сирил Ануна Неймар е предупредил съотборниците в националния отбор Винисиус Жуниор, Родриго и Едер Милитао, че играта с френския национал понякога е била "катастрофална". Пред медиите Ануна заяви: "Бразилците в Реал Мадрид са приятели с Неймар. Винаги е имало война между Неймар и Мбапе. Ней е написал на бразилците за Мбапе, че това е катастрофа и ад."

Неймар и Килиан Мбапе

Обтегнатите отношения на Неймар и Мбапе

Съобщава се, че двамата не са в добри отношения от доста време, като през септември 2022 г. Мбапе призна, че отношенията му с Неймар в ПСЖ са били на приливи и отливи. Изглежда, че оттогава връзката им не се е подобрила, въпреки че сега са на различни континенти. Докато Неймар все още се възстановява от тежката контузия на коляното, която получи миналата година за Ал-Хилал, Мбапе може да се появи за Мадрид в първия мач от защитата на титлата им в Шампионската лига във вторник у дома срещу Щутгарт, след като се позабавлява в Ла лига.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес