Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направи брутален сезон за Реал Мадрид, а се превърна в „гробар“ на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

20 юни 2024, 12:44 часа

Украинският вратар Андрий Лунин направи впечатляващ сезон с Реал Мадрид. Стражът се възползва от контузията на Тибо Куртоа и оправда доверието на Карло Анчелоти. Лунин триумфира в Ла Лига и Шампионска лига с "белия балет", но пък не беше на ниво в първия мач на своята страна на Евро 2024.

Реклама

Той допусна груба грешка при тежката загуба на Украйна от Румъния, а след срещата бе главно действащо лице в меле в съблекалнята на "жълто-сините". В Студио Actualno спортните журналисти Стефан Йорданов, Иво Вецев и Джем Юмеров коментираха представянето на 25-годишния вратар.

ОЩЕ: Непредсказуемата група на ЕВРО 2024, която втрещи с безумни резултати (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Лунин не закопал Украйна, но се бил след мача

"Твърди се, че Лунин е закопал Украйна, което не е съвсем така, защото в нападение не направиха абсолютно нищо", отбеляза главният редактор на Sportlive.bg Вецев. Неговият колега Стефан Йорданов спомена за появилата се информация в медиите, според която в съблекалнята на Украйна се е състояло меле между футболистите.

"Те решиха да се бият помежду си, докато страната е във война... Много интересно", каза още Иво Вецев. Според "Билд" Лунин и Зинченко са се хванали за гушите, след като са изгонили националния селекционер Серхий Ребров. Джем Юмеров пък смята, че Лукаку е преследван от тежка прокоба, но ще затвори устите на критиците (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес