Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 34 още го може! Чиро Имобиле поведе Бешикташ към разгром и Лига Европа (ВИДЕО)

29 август 2024, 23:19 часа • 1859 прочитания

Бешикташ се класира за същинската фаза на Лига Европа! "Черните орли" елиминираха Лугано с общ резултат 8:4 в плейофа. Първият двубой между двата отбора завърши 3:3, но на реванша в Истанбул турският гранд разпердушини съперника си с 5:1. Две от попаденията реализира 34-годишният Чиро Имобиле.

Бешикташ ще играе в Лига Европа

Италианският централен нападател откри резултата в седмата минута, възползвайки се от асистенция на бившия защитник на Уест Хям Артур Масуаку. В 59-ата минута Шкелким Влади възстанови паритета, с което единствено разяри възпитаниците на Джовани ван Бронкхорст. Пристигналият от Бенфика Рафа Силва асистира на Фернандеш, който отново изведе домакините напред.

ОЩЕ: Мъри не се даде на Моуриньо: Гьозтепе измъкна точка от Фенербахче в 95-ата минута (ВИДЕО)

В 69-ата минута самият португалски полузащитник се разписа за 3:1, а 120 секунди по-късно Имобиле завърши скорострелна контраатака и покачи аванса на "черните орли". Във втората минута от добавеното време резервите Ернест Мучи и Салих Учан комбинираха, за да може вторият да оформи крайното 5:1.

Припомняме, че Чиро Имобиле ги почна и в Турция, а Бешикташ надделя в епичен трилър (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес