Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мбапе: Макрон не ми влияе, оставам в ПСЖ - нямам друга опция в момента (ВИДЕО)

15 юни 2023, 23:14 часа • 1843 прочитания

Мегазвездата на световния футбол Килиан Мбапе участва в пресконференцията на националния отбор на Франция преди евроквалификацията срещу Гибралтар. Логично обаче нападателят на ПСЖ бе засипан с въпроси за своето бъдеще, тъй като наскоро разбуни духовете с писмо, в което обяви, че ще напусне "принцовете" след края на договора си.

"В момента имам само една възможност: да остана в ПСЖ. Планирам да бъда там, когато започне сезонът. Не знаех, че едно писмо може да убие някого. Това е просто едно писмо. Не ме интересуват реакциите. Свикнал съм с това още от съвсем малък. Първата ми грижа е утрешният мач", катеогоричен бе Мбапе пред медиите.

ОЩЕ: Килиан Мбапе: ПСЖ знае, че напускам още от миналото лято

ОЩЕ: Флорентино Перес с усмивка: Ще привлека Мбапе, но не това лято (ВИДЕО)

Преди дни се появи информация, която гласеше, че президентът на Франция Еманюел Макрон ще направи всичко, за да задържи местния талант в страната. "Влиянието на Макрон върху кариерата ми? Никакво въздействие. Никакво. Той иска да остана и аз планирам да остана. Така че мисля, че сме съгласни", отговори капитанът на "петлите".

"Това е допълнителен мач, за да се доближим до целите си, а именно - да се класираме. Вярно е, че в тези мачове е малко по-лесно за нападателите да вкарат гол. Уморени сме след тежкия сезон, но сме готови да положим последни усилия. Не трябва да забравяме, че е привилегия да играеш за Франция и утре ще докажем, че се гордеем с това, добави още Килиан Мбапе.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес