Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марота: Конте е нашият Венгер, че даже и Фъргюсън

13 януари 2014, 12:57 часа
Реклама

Изпълнителният директор на „Ювентус“ е екзалтиран от представянето на тима и засипа треньора Антонио Конте с адмирации. Конте е поел в посока трета поредна титла от Серия А.

Реклама

„Бианконерите“ продължават със страхотното си представяне и в момента са на 8т. пред втория „Рома“. „Ювентус“ разгроми „Каляри“ в последния си мач с 4:1 и постави собствен рекорд от 11 поредни победи в Серия А, като въпреки разочарованието в Шампионска лига, сезонът се очертава като доста добър за „старата госпожа“.

„Антонио се хвърли веднага напред и направи страхотен отбор:, коментира Марота пред Radio Anch'io Lo Sport.

„Това постижение го нарежда сред най-добрите в света. Все пак ние сме „Ювентус“ – велик клуб, който е разпознаваем по целия свят. Аз съм оптимист за бъдещето на Конте. Надявам се да остане дълго тук и да се превърне в това, което бе Фъргюсън за „Юнайтед“ или каквото е Венгер за „Арсенал“.

„През настоящия сезон целта ни е отново да сме шампиони.  В историята на клуба сме имали много велики футболисти, какъвто се очертава да е Погба. За съжаление обаче много от бившите ни таланти бяха продадени на доста ранен етап. Ето защо към момента не възнамеряваме да продаваме Погба“, коментира Марота.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес