Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на турския футбол съсипа Монтела: Треньор без никакви успехи! (ВИДЕО)

23 юни 2024, 17:02 часа

Легендарният турски футболист и емблематичен треньор Серген Ялчън отправи остри критики към националния селекционер на "лунните звезди" Винченцо Монтела. Бившият играч на Бешикташ смята, че италианецът е специалист без никакви успехи. Някогашният нападател коментира и спорния титулярен състав на южната ни съседка срещу Португалия на Евро 2024.

Реклама

Скандалните решения на Монтела предизвикаха гнева на турска легенда

"Уурджаан Чакър направил ли е нещо на някого? Да кажем, че не е играл в първия мач, защото не е играл добре през целия сезон. Защо не игра във втория мач? Това ми се стори много интересно", попита Ялчън относно вратаря на Трабзонспор след загубата на Турция от Португалия

Турция Португалия

Турция играе импровизирано и без централен нападател. Защо?

"Ние играем импровизирано. Нямаме тактика за игра. Имаме двама централни нападатели - Семих Кълъчсой и Дженк Тосун. И двамата са от Бешикташ... Как може и двамата да не получат дори по една минута? Губиш с 2:0, рискувай... Не критикувам Баръш Алпер, пуснете го на правилното място, там, където ще бъде полезен. Тогава нека го критикуваме. Ако го ползвате като централен нападател, това не е неговото място", алармира турската легенда.

Ялчън: Монтела не ми е на нивото, не погубвайте това поколение

'Какво щеше да се случи, ако аз бях селекционер на националния отбор днес и бяхме загубили с 3:0? Защо не реагирате на Монтела по начина, по който бихте реагирали на мен? Но трябва да погледнем на това по следния начин - Монтела не е мой съперник. Монтела и аз не сме от една и съща класа. Той е треньор без никакви постижения. Това поколение е много добро поколение. Не го погубвайте с Монтела. Това би било загуба. И това е моето лично мнение. Няма значение кой как ще си го разтълкува", не спести нищо на никого в типичния си стил Серген Ялчън.

ОЩЕ: Кандидат за най-нелеп автогол в историята прекърши Турция срещу Португалия (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес