Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изгонен Моуриньо спря Юнайтед в Лига Европа! Челси громи в Лига на конференциите

25 октомври 2024, 00:19 часа • 663 прочитания

Английският гранд Манчестър Юнайтед не успя да победи Фенербахче като гост, завършвайки при резултат 1:1 в мач от третия кръг на основната схема на Лига Европа. Бившият мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, който понастоящем е начело на турския гранд, успя да измъкне точка от английския тим, макар и да бе изгонен от съдията.

Жозе Моуриньо спъна Манчестър Юнайтед в Лига Европа

Кристиан Ериксен даде аванс на "червените" още в 15-ата минута, но след почивката Фенербахче стигна до изравнителен гол чрез Юсеф Ен-Несири. Малко по-късно пък Моуриньо получи директен червен картон и изгледа мача от трибуните. До края на срещата играта бе изравнена, като нито един от двата тима не успя да стигне до победата.

Фенербахче - Манчестър Юнайтед

Лацио, Тотнъм и Андерлехт оглавиха Лига Европа, белгийците отказаха Лудогорец

Лацио, Тотнъм и Андерлехт записаха победи и продължават безупречната си статистика, която ги поставя като временни лидери в класирането. Белгийският тим се справи с българския шампион Лудогорец, който стана жертва на словашки рефер. Победи записаха и грандовете Рома и Аякс, а най-изразителният успех бе за Глазгоу Рейнджърс - с 4:0 над румънския ФКСБ.

Кирил Десподов вдъхнови ПАОК за частичен обрат

Кирил Десподов се появи като резерва при равенството на ПАОК срещу Виктория Пилзен. Гръцкият тим изоставаше с 0:2, когато Десподов се появи на терена. Българинът даде асистенция за първия гол на ПАОК, като трябва да се отбележи, че Пилзен завърши мача с човек по-малко. Равенството оставя ПАОК със същия актив от точки като Лудогорец - 1 пункт.

Челси разгроми Панатинайкос

В третия по сила турнир на УЕФА - Лигата на конференциите, големият фаворит Челси записа убедителна победа над гръцкия Панатинайкос с 4:1 като гост. Жоао Феликс вкара два гола, а с по едно попадение се отчетоха Михайло Мудрик и Кристофър Нкунку. "Сините" са лидери във временното класиране с две победи след първите два кръга.

Още спортни новини четете в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес