Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания мачка на Евро 2024, но този проблем ще ѝ попречи за титлата (ВИДЕО)

22 юни 2024, 18:52 часа

Единственият проблем на тази селекция на Испания е, че след ротациите в състава значително пада класата в атака. Това каза главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев в Студио Actualno. Той, Стефан Йорданов и Джем Юмеров обсъдиха представянето на "Ла Роха" до момента на Евро 2024.

Реклама

Испания няма равностойни смени

"Испания тотално смаза Италия. Резултатът от 1:0 лъже. Видях един невероятен Нико Уилямс по левия фланг, благодарение и на Кукурея, който направи много силен мач. За "Скаудра Адзура" трябва да отличим Донарума", смята Йорданов, чиято теза бе подкрепена от Вецев:

ОЩЕ: Лудогорец "избухва" на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Испания

Донарума помогна на Италия да мечтае

"Донарума даде шанс в края Италия да се опитат да изравнят. Италианците бяха трагични срещу Испания. Жоржиньо и Барела бяха обезличени. Ди Лоренцо записа един от най-слабите си мачове. Испанците ме изненадаха. Мората си пада повече 10-ка в този състав. Педри и Руис взаимодействат страхотно помежду си, а Уилямс и Ламин Ямал могат да разсекат всяка защита", анализира той.

Единственият проблем на Испания

"Единственият проблем за тази селекция на Испания е, че в момента, в който се стигне до ротация, интензитетът и класата в атака падат. Не знам защо Субименди не играе, но той по всяка вероятност ще получи шанс в последния двубой", алармира Иво Вецев.

ОЩЕ: Роналдо пречи на Португалия? Албания бие Испания?! Прогнозите на дървените философи (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес