Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Инстинкт на убиец" и "голямо семейство": Отзивите след финала на Шампионска лига (ВИДЕО)

02 юни 2024, 01:00 часа • 4213 прочитания

Мениджърите на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд - Карло Анчелоти и Един Терзич, дадоха своите мнение след финала между двата отбора в Шампионска лига. Наставникът на "белия балет" определи тима си като едно голямо семейство, докато предводителят на "жълто-черните" отличи инстинкта на убиец, който притежават "викингите".

Реал Мадрид е едно голямо семейство

“Беше трудно особено през първото полувреме, през второто се вдигнахме и накрая бяхме още по-добри. Това се случи заради историята и традицията на клуба, но и заради качествата на футболистите. Този отбор е като семейство. Искам да благодаря на играчите ми. Тяхната химия е страхотна и при нито един от тях няма его. Беше наистина лесно да ги ръководиш този сезон”, каза Анчелоти след 15-ия трофей на Реал Мадрид в Шампионска лига.

Белия балет има инстинкт на убиец

„Показахме, че имаме вяра. Направихме толкова много неща както трябва и единствената разлика е, че те имаха този инстинкт на убиец. Тогава си проличава качеството, с което разполагат. Ето защо те заслужават отново да бъдат шампиони“, смята Терзич.

Подобни двубои ти напомнят, че всичко е възможно

Звездата на Реал Мадрид Джуд Белингам смята, че подобни двубои ти напомнят, че всичко е възможно: “Винаги съм мечтал да играя на подобни мачове. Подобни двубои ти напомнят, че всичко е възможно. Струват си всички жертви, които сме правили с моето семейство. Наистина не мога д а го изразя в в думи. Единствено загубихме Купата на Краля, но не можех да мечтая за по-хубав сезон. Абсолютно всички бяха перфектни”, не скри емоциите си английският халф.

ОЩЕ: Кой е топ играчът на сезон 2023-2024 в Шампионска лига?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес